Utilitzar Accelerated Mobile Pages

Accelerated Mobile Pages (AMP) és un estàndard de programari lliure que us permet crear pàgines web que es carreguen ràpidament en navegadors mòbils. Per poder oferir una experiència d'usuari mòbil millor, podeu crear versions d'AMP de les pàgines de destinació.

Avantatges d'utilitzar pàgines AMP amb Google Ads

Les pàgines AMP es carreguen més ràpidament que qualsevol altre tipus de pàgina, excepte les pàgines HTML més optimitzades. Això redueix el temps que passa entre que algú fa clic a l'anunci i la pàgina de destinació es mostra. En general, els temps de càrrega més ràpids redueixen els percentatges d'abandonaments i de rebots. Això pot fer augmentar les conversions i millorar el rendiment global dels anuncis. Obteniu més informació sobre l'impacte de la latència.

Com crear pàgines AMP

Podeu crear versions d'AMP de les pàgines de destinació mitjançant el format AMP HTML i AMP JavaScript. Per començar, utilitzeu les Guies per a desenvolupadors de Google Ads per a pàgines d'AMP.

Enviar el trànsit dels anuncis a les pàgines de destinació AMP

Un cop hàgiu creat una versió d'AMP d'una pàgina de destinació, podeu tractar-la com qualsevol altra pàgina de destinació per a mòbils.  Per dirigir usuaris a les pàgines de destinació, introduïu l'URL de la pàgina AMP al camp URL per a dispositius mòbils dels vostres anuncis o al camp URL per a dispositius mòbils de les vostres paraules clau. A continuació, quan els usuaris de mòbils facin clic al vostre anunci, s'enviaran a la pàgina de destinació AMP.

Consell

Assegureu-vos que l'URL assenyali el vostre domini: https://example.com

No ha d'assenyalar la còpia que hi ha a Google AMP Cache: https://cdn.ampproject.org/c/s/example.com