Koe uusi Google Ads – katso videot

Näiden lyhyiden videoiden avulla näet, miten uudistunut Google Ads toimii. Uusia videoita lisätään joka kuukausi, joten tämä sivu kannattaa asettaa kirjanmerkiksi.

Liiku uudistuneessa Google Adsissa

Tutustu uudistuneeseen Google Adsiin! Lue lisätietoja tilillä siirtymisestä.

How to navigate the new AdWords experience

Jos haluat nähdä tekstitykset omalla kielelläsi, ota YouTube-tekstitykset käyttöön. Klikkaa videon alareunasta Asetukset-kuvaketta, valitse Tekstitykset ja valitse sitten kieli.

Varmista menestyksesi

Optimoi tilisi luomalla useita mainosryhmiä, joilla on tarkat tavoitteet tai kohdistus. Varmista, että jokaisessa mainosryhmässä on vähintään kolme mainosta.

Jos haluat nähdä tekstitykset omalla kielelläsi, ota YouTube-tekstitykset käyttöön. Klikkaa videon alareunasta Asetukset-kuvaketta, valitse Tekstitykset ja valitse sitten kieli.

Katso kehitystiedot yhdellä silmäyksellä

Vie mainontasi uudelle tasolle Yleiskatsaus-sivun tietojen avulla.

Pääset tehokkuustietojen yleiskuvauksiin uudistuneessa AdWordsissa

tyhjä

Jos haluat nähdä tekstitykset omalla kielelläsi, ota YouTube-tekstitykset käyttöön. Klikkaa videon alareunasta Asetukset-kuvaketta, valitse Tekstitykset ja valitse sitten kieli.

Muokkaa taulukoita ja kaavioita

Voit luoda muokattuja taulukoita ja kaavioita, joista näet yrityksesi kannalta tärkeimmän kehitysdatan.

Jos haluat nähdä tekstitykset omalla kielelläsi, ota YouTube-tekstitykset käyttöön. Klikkaa videon alareunasta Asetukset-kuvaketta, valitse Tekstitykset ja valitse sitten kieli.

Millaista lisäarvoa laajennukset tuovat

Lisäämällä mainoksiisi laajennuksia voit näyttää asiakkaille juuri heidän etsimiään tietoja.

How extensions create value

Jos haluat nähdä tekstitykset omalla kielelläsi, ota YouTube-tekstitykset käyttöön. Klikkaa videon alareunasta Asetukset-kuvaketta, valitse Tekstitykset ja valitse sitten kieli.

Tehosta mainostasi laajennuksilla

Saat mainoksistasi tehokkaampia, kun otat käyttöön vähintään neljä laajennusta.

Paranna mainostasi laajennuksilla uudistuneessa AdWordsissa

Jos haluat nähdä tekstitykset omalla kielelläsi, ota YouTube-tekstitykset käyttöön. Klikkaa videon alareunasta Asetukset-kuvaketta, valitse Tekstitykset ja valitse sitten kieli.

Markkinoi sovellustasi

Tavoita arvokkaita käyttäjiä yrityksellesi tärkeiden toimien, kuten sovelluksen sisäisten ostosten, perusteella.

Jos haluat nähdä tekstitykset omalla kielelläsi, ota YouTube-tekstitykset käyttöön. Klikkaa videon alareunasta Asetukset-kuvaketta, valitse Tekstitykset ja valitse sitten kieli.