Om budgivning for maksimering av antall konverteringer

Merk: Fra og med juli vises det valgfrie målfelt for de nye budstrategiene maksimer antall konverteringer og maksimer konverteringsverdien i søkekampanjer. Merk deg at disse to budstrategiene fungerer ulikt i videohandlingskampanjer. Med valgfrie mål optimaliseres den smarte budgivningen i tråd med disse målene på samme måte som med mål-CPA (kostnad per handling) og mål-ROAS (avkastning på annonsekostnader). Når du kombinerer maksimer antall konverteringer med en gitt mål-CPA, blir opplegget det samme som om du hadde brukt en mål-CPA-strategi i dag. Og du oppnår den samme effekten som om du hadde brukt en mål-ROAS-strategi i dag, hvis du bruker maksimer konverteringsverdien og angir en mål-ROAS. Merk deg at hotellkampanjer bare støtter maksimer konverteringsverdien med en obligatorisk mål-ROAS.

Finn ut mer om mål-ROAS-budgivning.

Finn ut mer om endringer i hvordan strategier for smart budgivning organiseres.

Med maksimer antall konverteringer fastsettes budene automatisk for at du skal kunne oppnå flest mulig konverteringer med kampanjen din, samtidig som du bruker opp hele budsjettet.

Merk:
  • Hvis du bruker budstrategien som er basert på maksimer antall konverteringer, uten å ha fastsatt noen mål-CPA, tar vi sikte på å bruke opp budsjettet du har til rådighet, for å maksimere antallet konverteringer i kampanjene dine.
  • Når du bruker maksimer antall konverteringer sammen med en mål-CPA-verdi, hjelper vi deg med å få så mange konverteringer som mulig til målkostnaden per handling (mål-CPA).

Denne budstrategien er basert på avansert maskinlæring slik at budene dine optimaliseres automatisk. I tillegg inneholder den muligheter for budgivning under auksjonen, slik at budene dine skreddersys for hver enkelt auksjon. I denne artikkelen forklarer vi hvordan budstrategien som er basert på maksimer antall konverteringer, fungerer.

Budjusteringer og maksimer antall konverteringer

Med budjusteringer kan du få vist annonsene dine oftere eller sjeldnere ut fra hvor, når og hvordan folk søker. Ettersom maksimer antall konverteringer bidrar til at budene dine optimaliseres ved hjelp av sanntidsdata, blir ikke de eksisterende budjusteringene dine brukt. Det finnes ett unntak: Du kan fortsatt angi -100 % som budjustering for enhet.

Merk: Hvis du bytter til budgivning for maksimering av antall konverteringer, trenger du ikke å fjerne eksisterende budjusteringer ettersom de ikke blir brukt.

Sånn fungerer det

Med budgivning for maksimering av antall konverteringer blir det automatisk funnet et optimalt bud for annonsen din hver gang den kan vises. Dette skjer på bakgrunn av historisk informasjon om kampanjen din og evaluering av de kontekstuelle signalene på auksjonstidspunktet. I denne budstrategien blir budene automatisk optimalisert med utgangspunkt i avansert maskinlæring. Det er i tillegg mulig med budgivning under auksjonen, slik at alle bud er skreddersydd etter den aktuelle auksjonen. Du får dermed så billige konverteringer som mulig og mest mulig ut av budsjettet du har til rådighet.

Gjør følgende før du går over til maksimer antall konverteringer:

• Kontrollér beløpet for det gjennomsnittlige dagsbudsjettet ditt. Med maksimer antall konverteringer er målet at hele det gjennomsnittlige dagsbudsjettet ditt skal brukes opp. Hvis du nå bruker mye mindre enn dette beløpet per dag, kan forbruket imidlertid gå opp betraktelig med maksimer antall konverteringer.
  • Kontrollér avkastningsmålene dine. Hvis du har satt deg et avkastningsmål med kampanjen, for eksempel et mål for avkastningen på annonsekostnadene (ROAS) eller en målkostnad per installasjon (CPI) eller målkostnad per handling (CPA), kan du gjøre lurt i å bytte til en budstrategi tuftet på mål-CPI, mål-CPA eller mål-ROAS. Med disse strategiene blir budene automatisk angitt for hver enkelt auksjon, akkurat som tilfellet er med maksimer antall konverteringer. Forskjellen er at med disse strategiene er målet å oppnå den gjennomsnittlige CPI-, CPA- eller ROAS-verdien du angir, i stedet for å bruke opp hele budsjettet for å oppnå så mange konverteringer som mulig. For søke- og Shopping-kampanjer kan du velge å angi budstrategien mål-CPA eller mål-ROAS.

Merk: Hvis du bruker budgivning for maksimering av antall konverteringer eller budgivning for maksimering av konverteringsverdi, anbefaler vi at du bruker visse verktøy, deriblant budsjettsimulatoren og beregningene for visningsandel, til å finne ut hvilke muligheter du kan benytte deg av, gitt kampanjebudsjettet du har til rådighet. Dette gjelder bare når mål-CPA eller mål-ROAS ikke er angitt for strategiene for maksimering av konverteringer.

Vi fraråder deg å bruke «tapt visningsandel (budsjett)»-kolonnen i Google Ads hvis du bruker maksimer antall konverteringer», ettersom denne kolonnen ikke er kompatibel med denne budstrategien. Hensikten med budstrategiene maksimer antall konverteringer og maksimer konverteringsverdi er at du skal bruke opp hele dagsbudsjettet ditt. Disse strategiene er dermed «begrenset av budsjettet» per definisjon ettersom de er begrenset av budsjettet du fastsetter. I budsjettsimulatoren tas det høyde for dette, men det er ikke tilfellet i «tapt visningsandel (budsjett)»-kolonnen, hvor det brukes en annen definisjon når det skal tas høyde for tapte visninger.

Budgivning for maksimering av antall konverteringer kontra budgivning for maksimering av konverteringsverdi

• Med budgivning for maksimering av antall konverteringer (kundehandlinger som fører til salgs- eller tjenestekonverteringer) blir det enklere å optimalisere for konverteringer.
    • Du kan velge å angi en mål-CPA-verdi i budgivningsstrategier for maksimering av antall konverteringer, og hvis du gjør det, tar den smarte budgivningen sikte på at du skal få så mange konverteringer som mulig til målkostnaden per handling (mål-CPA) du fastsetter. Hvis mål-CPA-alternativet ikke er valgt, og du bruker maksimer antall konverteringer, tas det sikte på at du skal få så mange konverteringer som mulig med budsjettet du har til rådighet.
  • Budgivning for maksimering av konverteringsverdi forekommer fortsatt for alle konverteringer, men verdien varierer alt etter konverteringstypen (lav innvirkning kontra høy innvirkning), og kostnaden holdes innenfor budsjettet du har fastsatt. Når du oppretter en budstrategi for maksimering av konverteringsverdi, kan du angi en mål-ROAS-verdi (et mål for avkastning på annonsekostnader).
    • Hvis du bruker maksimer konverteringsverdi uten å ha fastsatt noen mål-ROAS, tar vi sikte på å bruke opp budsjettet du har til rådighet, for å maksimere konverteringsverdien i kampanjene dine.
    • Når du bruker maksimer konverteringsverdi sammen med en mål-ROAS-verdi, hjelper vi deg med å få så høy konverteringsverdi som mulig til målet for avkastningen på annonsekostnadene (mål-ROAS). Du må skrive inn transaksjonsspesifikke konverteringsverdier.

Før du begynner

Hvis du er usikker på hvilken automatisk budstrategi som passer best for deg, bør du først lese artikkelen om automatisk budgivning.

Opprett en budstrategi for maksimering av antall konverteringer

Slik kan du opprette en budstrategi for maksimering av antall konverteringer:

• Angi denne strategien i en kampanje du oppretter.
  • Angi eller bytt til denne strategien i innstillingene for den aktuelle kampanjen.
  • Angi denne strategien på Budstrategier-siden i det delte biblioteket.

I artikkelen Konfigurer smart budgivning kan du se hvordan budstrategier angis.

Linker til beslektet innhold