Konversiomäärän maksimoiva hintatarjousstrategia

Huom. Heinäkuusta alkaen Hakukampanjoiden uusissa konversiomäärän maksimoivissa ja konversioarvon maksimoivissa hintatarjousstrategioissa näkyy valinnaiset tavoitekentät. Huomioithan, että Aktivoivissa videokampanjoissa nämä ovat kaksi eri hintatarjousstrategiaa. Kun valinnainen tavoite on valittu, Smart Bidding optimoi kampanjan samalla tavalla kuin käytettäessä CPA-tavoitteen (toimintakohtaisen hintatavoitteen) tai ROAS-tavoitteen (tavoitellun mainostuoton) strategiaa. Konversiomäärän maksimoiva strategia, jolle on asetettu CPA-tavoite, toimii siis samoin kuin CPA-tavoitteen strategia tällä hetkellä, ja konversioarvon maksimoiva strategia, jolle on lisätty ROAS-tavoite, samoin kuin ROAS-tavoitteen strategia tällä hetkellä. Huomaa, että Hotellikampanjat tukevat vain konversioarvon maksimoivaa strategiaa, jossa on pakollinen ROAS-tavoite.

Lue lisää ROAS-tavoitehintatarjouksista.

Lue lisää Smart Bidding ‐strategioiden organisointiin liittyvistä muutoksista.

Konversiomäärän maksimointi määrittää hintatarjoukset automaattisesti siten, että saat kampanjallesi mahdollisimman paljon konversioita koko budjetillasi.

Hyvä huomata
  • Kun käytät konversiomäärän maksimoivaa hintatarjousstrategiaa ilman CPA-tavoitetta, pyrimme käyttämään budjettisi niin, että saat kampanjoistasi mahdollisimman paljon konversioita.
  • Kun käytät konversiomäärän maksimoivaa hintatarjousstrategiaa ja CPA-tavoitetta, autamme sinua saamaan mahdollisimman paljon konversioita valitsemallasi toimintakohtaisella hintatavoitteella (CPA-tavoitteella).

Tämä tehokasta koneoppimista hyödyntävä strategia optimoi hintatarjoukset automaattisesti ja sisältää Auction-time-hintatarjousominaisuuden, jolla hintatarjoukset räätälöidään aina huutokauppakohtaisesti. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten konversiomäärän maksimointi toimii.

Hintatarjouksen muokkaukset ja konversiomäärän maksimointi

Hintatarjousmuokkausten avulla voit saada mainoksesi näkymään harvemmin tai useammin sen mukaan, missä, milloin ja miten ihmiset tekevät hakuja. Kun käytät konversiomäärän maksimointia, hintatarjouksesi optimoidaan reaaliaikaiseen dataan perustuen, joten lisäämiäsi hintatarjouksen muokkauksia ei käytetä. Sääntöön on olemassa yksi poikkeus: voit valita hintatarjouksen muokkaukseksi laitetyypin mukaan –100 %.

Huom. Jos siirryt käyttämään konversiomäärän maksimoivaa hintatarjousstrategiaa, sinun ei tarvitse poistaa lisäämiäsi hintatarjousmuokkauksia, koska niitä ei käytetä.

Näin se toimii

Konversiomäärän maksimoiva hintatarjousstrategia etsii mainoksellesi automaattisesti optimaalisen hintatarjouksen aina, kun mainoksellasi on mahdollisuus näkyä, hyödyntämällä kampanjan aiempia tietoja ja arvioimalla huutokaupanaikaisia kontekstisignaaleita. Strategia optimoi hintatarjoukset kehittyneen koneoppimisen avulla ja sisältää Auction-time-hintatarjousominaisuuden, jolla hintatarjoukset räätälöidään aina huutokauppakohtaisesti. Näin voit saada budjetillasi mahdollisimman edullisia konversioita.

Ennen kuin siirryt käyttämään konversiomäärän maksimointia, tee seuraavat asiat:

• Tarkista keskimääräinen päiväbudjettisi. Konversiomäärän maksimoiva strategia pyrkii käyttämään keskimääräisen päiväbudjettisi kokonaan, joten jos kulusi ovat tällä hetkellä selvästi pienemmät kuin budjettisi, strategian käyttö voi lisätä kuluja merkittävästi.
  • Tarkista sijoitetun pääoman tuottoprosenttitavoitteesi (ROI). Jos olet asettanut kampanjallesi ROI-tavoitteen, kuten asennuskohtaisen tavoitehinnan (CPI-tavoite), toimintakohtaisen hintatavoitteen (CPA-tavoite) tai tavoitellun mainostuoton (ROAS-tavoite), sinun kannattaa ehkä siirtyä käyttämään CPI-tavoitteen, CPA-tavoitteen tai ROAS-tavoitteen hintatarjousstrategiaa. Konversiomäärän maksimoivan strategian tavoin myös näissä strategioissa hintatarjoukset asetetaan automaattisesti jokaisessa huutokaupassa. Konversioiden maksimoinnin ja koko budjetin käyttämisen sijaan tavoitteena on kuitenkin valitsemasi keskimääräisen CPI-, CPA- tai ROAS-tavoitteen saavuttaminen. Haku- ja Shopping-kampanjoissa voit valita CPA-tavoitteen tai ROAS-tavoitteen hintatarjousstrategian.

Huom. Kun käytät konversiomäärän tai konversioarvon maksimoivaa hintatarjousstrategiaa, suosittelemme, että käytät budjettisimulaattoria, osuus impressioista ‑mittareita ja muita vastaavia työkaluja, jotta saat tietoa kampanjallesi saatavilla olevasta budjettimahdollisuudesta. Tämä koskee vain tilanteita, joissa konversiomäärän maksimointi ‐strategialle ei ole asetettu CPA-tavoitetta tai ROAS-tavoitetta.

Emme suosittele käyttämään "Menetetyt impressiot prosenteissa (budjetti)" ‑saraketta Google Adsissa konversiomäärän maksimoinnin yhteydessä, sillä sarake ei ole yhteensopiva kyseisen hintatarjousstrategian kanssa. Konversiomäärän maksimoinnin ja konversioarvon maksimoivan hintatarjousstrategian tarkoituksena on käyttää koko päiväbudjetti. Näitä strategioita käyttävissä kampanjoissa on siis rajallinen budjetti, eli valitsemasi budjetti rajoittaa kampanjaa. Budjettisimulaattorissa tämä otetaan huomioon, mutta "Menetetyt impressiot prosenteissa (budjetti)" ‑sarake ei tällä hetkellä huomioi tätä rajallisuutta. Siinä menetetyt impressiot lasketaan erilaisen määritelmän mukaan.

Konversiomäärän maksimoinnin ja konversioarvon maksimoinnin vertailu

• Konversiomäärän maksimoiva hintatarjousstrategia (asiakastapahtumat, jotka konvertoituvat myynniksi tai palvelun tuottamiseksi) auttaa optimoimaan konversioita.
    • Voit halutessasi valita CPA-tavoitteen konversiomäärän maksimoivan hintatarjousstrategian rinnalle. Tällöin Smart Bidding pyrkii saamaan mahdollisimman paljon konversioita valitsemallasi CPA-tavoitteella. Jos et valitse CPA-tavoitetta, konversiomäärän maksimointi pyrkii käyttämään budjettisi siten, että saat mahdollisimman paljon konversioita.
  • Konversioarvon maksimoivaa hintatarjoustrategiaa käytetään edelleen kaikille konversioille, mutta arvo vaihtelee konversiotyypin mukaan (pieni vaikutus vs. suuri vaikutus) ja hinta pysyy valitsemasi budjetin rajoissa. Kun luot konversioarvon maksimoivan hintatarjousstrategian, valitset ROAS-tavoitteen.
    • Kun käytät konversioarvon maksimointia ilman ROAS-tavoitetta, pyrimme käyttämään budjettisi siten, että saat kampanjoistasi mahdollisimman suuren konversioarvon.
    • Kun käytät konversioarvon maksimointia yhdessä ROAS-tavoitteen kanssa, autamme sinua saamaan mahdollisimman suuren konversioarvon ROAS-tavoitteella. Sinun on lisättävä tapahtumakohtaisia konversioarvoja.

Ennen kuin aloitat

Jos et tiedä, mikä automaattinen hintatarjousstrategia sinun kannattaa valita, tutustu artikkeliin Tietoja automaattisista hintatarjouksista.

Konversiomäärän maksimoivan hintatarjousstrategian luominen

Voit luoda konversiomäärän maksimoivan hintatarjousstrategian seuraavilla eri tavoilla:

• luomalla uuden kampanjan
  • luomalla kampanja-asetukset tai muuttamalla niitä
  • käyttämällä Jaetun kirjaston Hintatarjousstrategiat-sivua.

Katso ohjeet hintatarjousstrategian luomiseen artikkelista Smart Biddingin määrittäminen.