Om budgivning til maksimering af antal konverteringer

Bemærk! Fra juli måned får du vist felter i søgekampagner med valgfrie mål for nye budstrategier af typen Maksimér antal konverteringer eller Maksimér konverteringsværdi. Vær opmærksom på, at der er 2 forskellige budstrategier til videokampagner med handling. Med et valgfrit mål optimerer Smart Bidding disse mål på samme måde som for mål-CPA (pris pr. handling) og mål-ROAS (annonceafkast). Maksimér antal konverteringer med en bestemt mål-CPA fungerer i dag som en strategi for mål-CPA. På samme måde fungerer Maksimér konverteringsværdi med et angivet mål-ROAS som en strategi for mål-ROAS i dag. Bemærk! Hotelkampagner understøtter kun Maksimér konverteringsværdi med et obligatorisk mål-ROAS.

Få flere oplysninger om budgivning baseret på mål-ROAS.

Få flere oplysninger om ændringer i organiseringen af Smart Bidding-strategier.

Med Maksimér antal konverteringer angives der automatisk bud med det formål at sikre dig så mange konverteringer som muligt via din kampagne, uden at du overskrider dit budget.

Bemærk!
  • Når du bruger Maksimér antal konverteringer uden at have angivet en mål-CPA, forsøger vi at bruge dit budget på at maksimere antallet af konverteringer for dine kampagner.
  • Når du bruger Maksimér antal konverteringer med en angivet mål-CPA, hjælper vi dig med at få så mange konverteringer som muligt til den angivne målpris pr. handling (CPA, cost-per-action).

Med denne strategi bruges der avanceret maskinlæring til at optimere buddene automatisk, og takket være auktionsbudgivning i realtid kan buddene skræddersys til hver enkelt auktion. I denne artikel forklares det, hvordan Maksimér antal konverteringer fungerer.

Budjusteringer og Maksimér antal konverteringer

Budjusteringer gør det muligt at vise dine annoncer mere eller mindre hyppigt ud fra hvor, hvornår og hvordan folk søger. Da Maksimér antal konverteringer hjælper dig med at optimere dine bud baseret på realtidsdata, bruges dine eksisterende budjusteringer ikke. Der er én undtagelse: Du kan stadig indstille budjustering for enhed på -100 %.

Bemærk! Hvis du skifter til budgivning til maksimering af antal konverteringer, behøver du ikke fjerne eksisterende budjusteringer, da de ikke bliver brugt.

Sådan fungerer det

Ved hjælp af historiske data om din kampagne og evaluering af de kontekstsignaler, der er til stede på auktionstidspunktet, finder budgivning til maksimering af antal konverteringer automatisk et optimalt bud for din annonce, hver gang den er kvalificeret til at blive vist. Med denne strategi bruges der avanceret maskinlæring til at optimere buddene automatisk, og takket være auktionsbudgivning i realtid kan buddene skræddersys til hver enkelt auktion, så du får konverteringer til den bedst mulige pris i forhold til dit budget.

Før du skifter til Maksimér antal konverteringer:

• Tjek dit gennemsnitlige daglige budgetbeløb. Med Maksimér antal konverteringer tilstræbes det at udnytte dit gennemsnitlige daglige budget maksimalt, så hvis dit forbrug i øjeblikket ligger langt under din budgetgrænse, kan det blive øget drastisk.
  • Tjek dine mål for investeringsafkast. Hvis du har et mål med hensyn til investeringsafkast for din kampagne, f.eks. målpris pr. installation (CPI, cost-per-install), målpris pr. handling (mål-CPA, target cost-per-action) eller mål for annonceafkast (mål-ROAS, target return on ad spend), kan det muligvis være en fordel at skifte til budstrategien Mål-CPI, Mål-CPA eller Mål-ROAS. Ligesom det er tilfældet med Maksimér antal konverteringer, angives der med disse strategier automatisk bud på hver enkelt auktion, men i stedet for at bruge hele dit budget på at maksimere antallet af konverteringer er målet at opnå den/det gennemsnitlige CPI, CPA eller ROAS, som du har angivet. For søge- og Shopping-kampagner kan du vælge at angive budstrategien mål-CPA eller mål-ROAS.

Bemærk! Når du bruger budgivning til maksimering af antal konverteringer eller budgivning til maksimering af konverteringsværdi, anbefaler vi, at du bruger værktøjer såsom Budgetsimulator og metrics for eksponeringsandel til at få indsigt i den budgetmulighed, der er tilgængelig i din kampagne. Dette gælder kun, når mål-CPA eller mål-ROAS ikke er indstillet til strategien Maksimér konvertering.

Vi anbefaler ikke, at du bruger kolonnen "Mistet IS (budget)" for eksponeringsandelen i Google Ads sammen med Maksimér antal konverteringer, fordi kolonnen er inkompatibel med budstrategien. Budstrategierne Maksimér antal konverteringer og Maksimér konverteringsværdi er beregnet til, at man bruger hele det daglige budget, og de er som standard "begrænset af budget", da kampagner anses for at være begrænset af det budget, du angiver. Budsimulatoren tager højde for dette, men kolonnen "Mistet IS (budget)" tager i øjeblikket ikke højde for det og bruger i stedet en anden definition for at tage højde for mistede eksponeringer.

Maksimér antal konverteringer i forhold til Maksimér konverteringsværdi

• Budgivning til maksimering af antal konverteringer (kundehandlinger, der konverterer til salg eller service), hjælper dig med at optimere i forhold til konverteringer.
    • Du har mulighed for at angive en mål-CPA for din budstrategi Maksimér antal konverteringer, hvilket betyder, at Smart Bidding forsøger at få så mange konverteringer som muligt til den mål-CPA, du angiver. Hvis muligheden mål-CPA ikke er indstillet, forsøger Maksimér antal konverteringer at bruge dit budget, så der opnås så mange konverteringer som muligt.
  • Budgivning til maksimering af konverteringsværdi anvendes stadig for hver konvertering, men værdien varierer efter konverteringstype (lav effekt i forhold til høj effekt), og prisen forbliver inden for det budget, du har angivet. Når du opretter en budstrategi af typen Maksimér konverteringsværdi, angiver du et mål-ROAS.
    • Når du bruger Maksimér konverteringsværdi uden at angive et mål-ROAS, forsøger vi at bruge dit budget på at maksimere konverteringsværdien for dine kampagner.
    • Når du bruger budstrategien Maksimér konverteringsværdi og har angivet et mål-ROAS, forsøger vi at sikre dig så høj en konverteringsværdi som muligt ud fra dit mål-ROAS. Du skal angive transaktionsspecifikke konverteringsværdier.

Før du begynder

Læs Om automatisk budgivning, hvis du endnu ikke ved, hvilken type automatisk budstrategi der passer bedst til dig.

Opret budstrategien Maksimér antal konverteringer

Du kan oprette budstrategien Maksimér antal konverteringer på følgende måder:

• Opret i forbindelse med en ny kampagne.
  • Opret eller rediger fra kampagneindstillingerne.
  • Opret fra siden "Budstrategier" i Delt samling.

Hvis du vil oprette en budstrategi, skal du læse Konfigurer Smart Bidding.