Tietoja hallinnoijan tilin valuuttojen muuntamisesta

Jos sinulla on käytössä hallinnoijan tili, kaikkien tiliesi kustannusdatan paikallinen valuutta ei välttämättä ole sama kuin hallinnoijan tilin valuutta. Käyttämällä useiden valuuttojen raportointia voit muuntaa tämän paikallisen valuutan mukaisen datan hallinnoijan tilin valuutan mukaiseksi, mikä helpottaa eri tilien kustannusten ja kehityksen analysointia. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten useiden valuuttojen raportointi toimii.

Näin se toimii

Jos jonkin hallinnoijan tilisi välilehdillä näkyvän tilin kustannusdatan valuutta poikkeaa hallinnoijan tilisi valuutasta, voit ottaa Muunnettu valuutta ‑tason käyttöön tälle datalle. Kun otat tason käyttöön, voit tehdä seuraavia asioita:

• Taulukot: Voit nähdä muunnetun valuutan mukaiset arvot paikallisen valuutan arvojen alla taulukon kaikissa kustannusdataa sisältävissä sarakkeissa. Voit myös lajitella ja suodattaa dataa näiden muunnetun valuutan mukaisten arvojen avulla sekä nähdä sarakkeiden kokonaisarvot hallinnoijan tilin valuutassa.
  • Kaaviot: Voit luoda kaavioita käyttämällä muunnetun valuutan mukaisia arvoja.

Muista, että kun otat Muunnettu valuutta ‑tason käyttöön, et voi valita ajanjaksoksi Koko historia ‑vaihtoehtoa etkä toukokuuta 2003 edeltävää ajankohtaa.

Näin kustannusdata muunnetaan muista paikallisista valuutoista

Eri valuuttoja käyttävien tilien kustannusdata muunnetaan käyttämällä keskimääräistä kuukausittaista muuntokurssia kunkin valitsemaasi ajanjaksoon sisältyvän kuukauden ajalta. Tämän muuntotavan vuoksi asiakastilien päiväkohtaiset muunnetut summat eivät välttämättä aina ole tarkkoja.

Esimerkki

Oletetaan esimerkiksi, että hallinnoijan tililläsi käytetään valuuttana Yhdysvaltain dollaria (USD), mutta yhdellä asiakastililläsi käytetään Englannin puntaa (GBP). Haluat selvittää, mikä GBP-valuuttaa käyttävän tilin kulutus on ollut Yhdysvaltain dollareina 14.2. ja 14.4. (kuluvan päivän) välisenä ajanjaksona. Katso alla olevasta taulukosta, miten tämä valuutan muunnos tapahtuisi.

Valitut ajanjaksot eri kuukausilta Summa (GBP) Ajanjakso, jonka perusteella keskim. kuukausittainen muuntokurssi on laskettu Keskim. kuukausittainen muuntokurssi (GBP > USD) Summa (USD)
14.–28.2. 20 1.–28.2. 1,2 24
1.–31.3. 40 1.–31.3. 1,1 44
1.–14.4. 30 1.–14.4. 1,2 36
Yhteensä 90     104

GBP-valuuttaa käyttävä tili:

• 14.–28.2. mitattu GBP-valuuttaa käyttävän tilin summa (20 puntaa) muunnetaan Yhdysvaltain dollareiksi (USD) käyttämällä helmikuun keskimääräistä kuukausittaista muuntokurssia, joka oli 1,2.
  • 1.–31.3. mitattu GBP-valuuttaa käyttävän tilin summa (40 puntaa) muunnetaan käyttämällä maaliskuun keskimääräistä kuukausittaista muuntokurssia, joka oli 1,1.
  • 1.–14.4. mitattu GBP-valuuttaa käyttävän tilin summa (30 puntaa) muunnetaan käyttämällä huhtikuun keskimääräistä kuukausittaista muuntokurssia, joka oli 1,2 (ja joka perustuu vain saatavilla olevaan 14 päivän ajanjaksoon).