Om konvertering af valuta for managerkonti

Hvis du bruger en managerkonto, kan du have konti, der viser omkostningsdata i en lokal valuta, som er en anden end den, der bruges af din managerkonto. Med rapportering af flere valutaer kan du konvertere disse lokale valutadata til managerkontoens valuta, så du nemmere kan analysere omkostninger og effektivitet på tværs af konti. I denne artikel forklares det, hvordan rapportering af flere valutaer fungerer.

Sådan fungerer det

Hvis nogen af dine konti på dine managerkontofaner viser omkostningsdata i en anden valuta end den, der benyttes på din managerkonto, har du mulighed for at anvende laget "Konverteret valuta" på disse data. Når du anvender dette lag, vil du kunne gøre følgende:

• Tabeller: Se konverterede valutaværdier under de lokale valutaværdier i alle tabelkolonner med omkostningsdata. Du kan også sortere og filtrere ud fra disse konverterede valutaværdier og se det samlede beløb for kolonner i managerkontoens valuta.
  • Diagrammer: Generer diagrammer ved hjælp af konverterede valutaværdier

Husk, at når du anvender laget "Konverteret valuta", vil du ikke kunne vælge "Hele perioden" eller en dato før maj 2003 til dit datointerval.

Sådan konverteres omkostningsdata fra andre lokale valutaer

Omkostningsdata for konti i forskellige valutaer konverteres ved hjælp af den gennemsnitlige månedlige konverteringsrate for hver måned, der er inkluderet i det datointerval, du vælger. Brugen af denne konverteringsmetode betyder, at de konverterede beløb, du ser for kundekonti på en bestemt dag, muligvis ikke altid er nøjagtige.

Eksempel

Lad os f.eks. sige, at den valuta, der bruges til din managerkonto, er amerikanske dollars (USD), men én af dine kundekonti bruger britiske pund (GBP). Du ønsker at se (i amerikanske dollars), hvor meget den GBP-baserede konto har brugt mellem den 14. februar og i dag den 14. april. I nedenstående tabel kan du få flere oplysninger om, hvordan denne konvertering ville foregå.

Dit valgte datointerval for hver måned Beløb i GBP Datointerval, der bruges til at finde den gennemsnitlige månedlige konverteringsrate Gennemsnitlig månedlig konverteringsrate (GBP til USD) Beløb i USD
14/2-28/2 20 1/2-28/2 1.2 24
1/3-31/3 40 1/3-31/3 1.1 44
1/4-14/4 30 1/4-14/4 1.2 36
I alt 90     104

Til din GBP-baserede konto:

• GBP-beløbet fra 14/2 til 28/2 (20 pund) ville blive konverteret til USD ved hjælp af den gennemsnitlige månedlige konverteringsrate for februar, som var 1.2
  • GBP-beløbet fra 1/3 til 31/3 (40 pund) ville blive konverteret ved hjælp af den gennemsnitlige månedlige konverteringsrate for marts, som var 1.1
  • GBP-beløbet fra 1/4 til 14/4 (30 pund) ville blive konverteret ved hjælp af den gennemsnitlige månedlige konverteringsrate for april (baseret udelukkende på de 14 tilgængelige dage), som var 1.2