Yritystietosyötteiden määrittäminen

Käytä Google Adsin Yritystiedot-osiota datan tuontiin ja hallinnointiin. Voit luoda ja hallinnoida useita datasyötteitä eri kampanjoissa, jolloin hyödynnät täysimääräisesti kohdistuksen, mainoslaajennukset ja muut ominaisuudet.

Osan näistä lähteistä voit lähettää itse. Muut lähteet, kuten mainoslaajennustesi puhelinnumerot ja sivustolinkit, lisätään automaattisesti.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit lähettää ja katsella yritystietojoukkoja ja ‑syötteitä.

Unicode-merkkijärjestelmän tuki

Yritystiedot-osio tukee seuraavia merkkijärjestelmiä: UTF-8, UTF-16 ja UTF-32 (joista paras vaihtoehto on UTF-8). Näiden muotojen välinen tietomuunnos on häviötön.

Yritystiedot-osio ei tue seuraavia merkkijärjestelmiä: UTF7, UTF1, UTF-EBCDIC, SCSU, BOCU, GB-18030, Latin 1 ja ISO-8859-1.

Ohjeet

Uusi Google Ads on nyt useimpien käyttäjien ainoa tapa hoitaa tilejä. Jos käytät edelleen aiempaa AdWordsia, valitse alta AiempiLisätietoja

Datatiedoston lähettäminen

1. Kirjaudu sisään AdWords-tilillesi.
  2. Valitse vasemmasta siirtymispalkista Jaettu kirjasto ja sen jälkeen Yritystiedot.
  3. Klikkaa +TIEDOT ja valitse, minkälaiset tiedot haluat lisätä.
  4. Nimeä uusi tietolähteesi.
    1. Lyhyet nimet ilman välilyöntejä toimivat parhaiten.
    2. Varmista, ettet käytä vanhan tietojoukon nimeä tai poistamaasi syötettä uudelleen. AdWords tunnistaa vain uudet nimet.
  5. Klikkaa Selaa tiedostoja ja valitse sitten lähetettävä tiedosto. Muistathan, että suurin sallittu koko on .csv‑ ja .tsv‑tiedostoille 500 Mt ja muille tiedostotyypeille 50 Mt.
  6. Klikkaa Lähetä ja käytä.
  7. Klikkaa Lähetyshistoria‑välilehteä, niin näet viimeaikaiset lähetykset. Klikkaa TOIMINNOT-sarakkeesta Lataa tulokset nähdäksesi, onnistuiko lähetys. Ellei onnistunut, klikkaa Lataa virheet, niin näet, mitä voit tehdä ongelmien korjaamiseksi.

Datasyötteiden tietojen katseleminen

1. Valitse vasemmasta siirtymispalkista Jaettu kirjasto ja sen jälkeen Yritystiedot.
  2. Valitse tietolähde, jota haluat tarkastella.
  3. Näyttöön tulee yksityiskohtainen näkymä kyseisestä tietolähteestä.
  4. Siirry Sarakkeisiin ja valitse Muokkaa sarakkeita.
  5. Valitse Tulokset, jos haluat nähdä tietoja siitä, kuinka mainokset ovat toimineet, kun jokin tietty kohde on näytetty mainoksessa.
  6. Valitse Tietojen tarkkuus, jos haluat nähdä lisätietoja kampanjan, mainosryhmän tai mainoksen mukaan.
  7. Valitse Lisää haluamiesi tietojen vieressä.
  8. Klikkaa Käytä.