Opsæt virksomhedsdatafeeds

Brug virksomhedsdata, når du skal importere og administrere dine data i Google Ads. Du kan oprette og administrere flere datafeeds på tværs af dine kampagner for at maksimere brugen af funktioner såsom målretning og annonceudvidelser.

Nogle af disse kilder uploader du selv. Andre kilder, som telefonnumre og undersidelinks fra dine annonceudvidelser, er automatiserede.

I denne artikel forklares det, hvordan du uploader og får vist dine virksomheddatasæt eller -feeds.

Understøttet Unicode-kodning

Virksomhedsdata understøtter UTF-8, UTF-16 og UTF-32 (det er bedst at bruge UTF-8). Datatransformation mellem disse formater sker uden tab.

Virksomhedsdata understøtter ikke UTF7, UTF1, UTF-EBCDIC, SCSU, BOCU, GB-18030, Latin 1 og ISO-8859-1.

Vejledning

De fleste brugere administrerer nu deres konti via den nye Google Ads-oplevelse. Hvis du stadig bruger den forrige AdWords-oplevelse, skal du vælge Forrige nedenfor. Få flere oplysninger

Upload din datafil

1. Log ind på din AdWords-konto.
  2. Vælg Virksomhedsdata under Delt samling på navigationslinjen til venstre.
  3. Klik på +DATA, og vælg den type data, du vil tilføje.
  4. Navngiv din nye datakilde.
    1. Vi anbefaler, at du vælger et kort navn uden mellemrum.
    2. Du må ikke genbruge navnet på et tidligere datasæt eller feed, som du har fjernet. AdWords er kun i stand til at genkende nye navne.
  5. Klik på Søg efter fil, og vælg den fil, du vil uploade. Husk! Filer af typen .csv og .tsv må maksimalt have en størrelse på 500 MB. For andre filtypers vedkommende er grænsen 50 MB.
  6. Klik på Upload og anvend.
  7. Klik på fanen Uploadhistorik for at se dine seneste uploads. I kolonnen "Handlinger" kan du vælge Download resultater, hvis uploaden lykkedes, eller Download fejl for at se, hvad du har mulighed for at rette.

Se nærmere oplysninger om dit datafeed

1. Vælg Virksomhedsdata under Delt samling på navigationslinjen til venstre.
  2. Klik på den datakilde, du vil se nærmere på.
  3. Du får nu en detaljeret visning af den pågældende datakilde.
  4. Gå til Kolonner, og vælg derefter Rediger kolonner.
  5. Klik på Effektivitet for at få vist en statistik over, hvor effektive annoncerne har været, når et bestemt element er blevet vist sammen med annoncerne.
  6. Klik på Detaljeringsgrad for at få vist nærmere oplysninger efter kampagne, annoncegruppe eller annonce.
  7. Klik på Tilføj ud for en hvilken som helst af variablerne.
  8. Klik på Anvend.