Konfigurer virksomhedsdatafeeds

Brug virksomhedsdata, når du skal importere og administrere dine data i Google Ads. Du kan oprette og administrere flere datafeeds på tværs af dine kampagner for at maksimere brugen af funktioner såsom målretning og annonceudvidelser.

Nogle af disse kilder uploader du selv. Andre kilder, som telefonnumre og undersidelinks fra dine annonceudvidelser, er automatiserede.

I denne artikel forklares det, hvordan du uploader og får vist dine virksomheddatasæt eller -feeds.

Understøttet Unicode-kodning

Virksomhedsdata understøtter UTF-8, UTF-16 og UTF-32 (det er bedst at bruge UTF-8). Datatransformation mellem disse formater sker uden tab.

Virksomhedsdata understøtter ikke UTF7, UTF1, UTF-EBCDIC, SCSU, BOCU, GB-18030, Latin 1 og ISO-8859-1.

Vejledning

Upload din datafil

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet øverst til højre på din konto.
  3. Klik på Virksomhedsdata under "Konfiguration".
  4. Klik på plusknappen for at tilføje dit datafeed.
  5. Du kan tilføje:
    1. Annoncetilpasningsdata. Vis dine annoncer med virksomhedsdata, der er skræddersyet til konteksten for en søgning.
    2. Feed for dynamisk displayannonce.
      • Uddannelse. Tilføj oplysninger som f.eks. studieområder og steder.
      • Flybilletter. Tilføj oplysninger som f.eks. destinationer og priser.
      • Hoteller og lejemål. Tilføj oplysninger som f.eks. adresser og antal stjerner.
      • Job. Tilføj oplysninger som f.eks. stillingsbetegnelser og løn.
      • Lokale tilbud. Tilføj oplysninger som f.eks. beskrivelser og priser.
      • Fast ejendom. Tilføj oplysninger som f.eks. en liste med adresser og priser.
      • Rejse. Tilføj oplysninger som f.eks. destinationer og priser.
      • Tilpasset. Tilføj oplysninger som f.eks. beskrivelser og priser.
    3. Sidefeed. Giver dig mulighed for at definere, præcist hvilke websider der skal målrettes mod, når du bruger Dynamiske søgeannoncer.
    4. Lokalt produktfeed Giver dig mulighed for at annoncere for de produkter og ydelser, der er tilgængelige på dine specifikke placeringer.
  6. Navngiv din nye datakilde.
    1. Vi anbefaler, at du vælger et kort navn uden mellemrum.
    2. Du må ikke genbruge navnet fra et gammelt datasæt eller feed, du har fjernet. Google Ads kan kun genkende nye navne.
  7. Klik på Vælg fil, og vælg den fil, du vil uploade. Husk! Filer af typen .csv og .tsv må maksimalt have en størrelse på 500 MB. For andre filtypers vedkommende er grænsen 50 MB.
  8. Klik på Anvend.

Klik på Uploadhistorik i sidemenuen til venstre for at se dine seneste uploads. I kolonnen "Handlinger" kan du vælge Download resultater, hvis uploaden lykkedes, eller Download fejl for at se, hvad du har mulighed for at rette.

Se nærmere oplysninger om dit datafeed

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet øverst til højre på din konto.
  3. Klik på Virksomhedsdata under "Konfiguration".
  4. Klik på den datakilde, du vil se nærmere på.
  5. Du får nu en detaljeret visning af den pågældende datakilde.
  6. Klik på kolonneikonet Kolonner, og vælg derefter Rediger kolonner.
  7. Klik på Effektivitet for at få vist en statistik over, hvor effektive annoncerne har været, når en bestemt vare er blevet vist sammen med annoncerne.
  8. Vælg de metrics, du vil tilføje.
  9. Klik på Anvend.