Configurar els feeds de dades de l'empresa

Important
  • A partir del 30 de juny de 2022 ja no podreu crear ni editar personalitzadors d'anuncis per als anuncis de text ampliat, perquè es deixarà d'admetre la creació d'anuncis de text ampliat.
  • Tampoc no podreu penjar ni editar les dades de l'empresa per als anuncis de text ampliat.
  • Els personalitzadors d'anuncis existents per als anuncis de text ampliat es continuaran difonent fins al 31 de maig de 2024.
  • Us recomanem que feu la transició als anuncis de cerca responsius.
  • Obteniu més informació sobre com podeu fer que sigui més fàcil mostrar el missatge adequat a la Cerca.

Utilitzeu Dades de l'empresa per importar i gestionar les vostres dades a Google Ads. Podeu crear i gestionar diversos feeds de dades a les campanyes per maximitzar l'ús de funcions com ara la segmentació i els recursos d'anunci.

Algunes d'aquestes fonts les pengeu personalment i d'altres, com ara els números de telèfon i els enllaços de lloc dels recursos d'anunci, s'afegeixen automàticament.

Aquest article explica com podeu penjar i veure els conjunts o feeds de dades de l'empresa.

Compatible amb la codificació Unicode

L'opció Dades de l'empresa és compatible amb les codificacions UTF-8, UTF-16 i UTF-32 (recomanem utilitzar UTF-8). La transformació de dades entre aquests formats no produeix cap pèrdua.

L'opció Dades de l'empresa no és compatible amb les codificacions UTF-7, UTF-1, UTF-EBCDIC, SCSU, BOCU, GB-18030, Latin-1 ni ISO-8859-1.

Instruccions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Penjar un fitxer de dades

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Eines Tools Icon.
  2. Feu clic a Dades de l'empresa.
  3. Feu clic al botó de més per afegir un feed de dades.
  4. Podeu afegir el següent:
    • Dades del personalitzador d'anuncis. Mostreu els anuncis amb dades de l'empresa que s'adaptin al context d'una cerca.
    • Feed d'anuncis dinàmics.
      • Educació. Afegiu informació com ara àrees d'estudi i ubicacions.
      • Vols. Afegiu informació com ara destinacions i preus.
      • Hotels i lloguers. Afegiu informació com ara ubicacions i puntuacions en estrelles.
      • Feines. Afegiu informació com ara llocs de treball i sous.
      • Ofertes locals. Afegiu informació com ara descripcions i preus.
      • Propietats immobiliàries. Afegiu informació com ara directoris i preus.
      • Viatges. Afegiu informació com ara destinacions i preus.
      • Personalitzat. Afegiu informació com ara descripcions i preus.
    • Feed de pàgines. Us permet definir pàgines web específiques per orientar-hi els anuncis dinàmics de la cerca.
    • Feed de productes locals. Us permet promocionar els productes i serveis que estiguin disponibles a les vostres ubicacions específiques.
  5. Poseu un nom a la font de dades nova.
    • La millor opció és fer servir un nom curt sense espais.
    • Assegureu-vos de no utilitzar el nom d'un conjunt de dades ni d'un feed anteriors que hàgiu tret, ja que Google Ads només reconeix noms nous.
  6. Feu clic a Tria un fitxer i seleccioneu el fitxer que voleu penjar. Recordeu que la mida màxima dels fitxers .csv i .tsv és de 500 MB, i que la dels altres tipus de fitxers és de 50 MB.
  7. Feu clic a Aplica.

Al menú de pàgines de l'esquerra, feu clic a Historial de pujades per veure els fitxers que s'han penjat recentment. A la columna "Accions", podeu fer clic a Baixa els resultats si els fitxers s'han penjat correctament, o a Baixa els errors per veure què podeu corregir.

Nota: un cop hàgiu afegit un feed de dades a la campanya, no el podreu canviar a un altre tipus de feed de dades de la mateixa campanya.

Per exemple, si ja s'utilitza un feed "Vols" en una campanya, no podeu utilitzar el feed "Hotels i lloguers" a la mateixa campanya, sinó que heu de crear una campanya independent per utilitzar el feed "Hotels i lloguers".

Consultar els detalls d'un feed de dades

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Eines Tools Icon.
  2. Feu clic a Dades de l'empresa.
  3. Feu clic a la font de dades que voleu consultar.
  4. Es mostrarà una visualització detallada de la font de dades.
  5. Feu clic a la icona de columnes Una foto de la icona de columnes de Google Ads i trieu Modifica les columnes.
  6. Feu clic a Rendiment per veure estadístiques de quin rendiment han tingut els anuncis en mostrar-s'hi un model determinat.
  7. Seleccioneu les mètriques que voleu consultar.
  8. Feu clic a Aplica.
Nota: les dades de rendiment no estan disponibles per als feeds d'anuncis dinàmics, de productes locals, de pàgines ni de recursos d'oferta.

Suprimir el feed de dades

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Eines Tools Icon.
  2. Feu clic a Dades de l'empresa.
  3. Seleccioneu la casella del feed de dades que vulgueu suprimir.
  4. Feu clic a Edita a la barra blava que es mostra a la part superior.
  5. Seleccioneu Treu.

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Drive Revenue with Optiscore

Want to improve account health and drive business goals? Learn from industry & Google experts on how to drive revenue with the help of Optimization Score & Auto Apply Recommendations.

Register Now