Bisnesdatasyötteiden latausvirheiden korjaaminen

Jos datajoukkoa tai ‑syötettä ei ole muotoiltu oikein, mainoksesi eivät välttämättä näy.

Ennen kuin aloitat

Kiinnitä erityistä huomiota syötteen pakollisiin määritteisiin. Järjestelmä hylkää virheelliset tai puutteelliset syötteet 30 päivän kuluttua. Varmista, että data on Googlen mainoskäytäntöjen ja kaikkien kohdealueesi soveltuvien lakien mukaista.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit selvittää syyn datajoukon tai ‑syötteen virheisiin sekä korjata ne.

Ohjeet

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
  1. Klikkaa Google Ads ‑tilillä työkalukuvaketta Tools Icon.
  2. Valitse Bisnesdata.
  3. Klikkaa tarkistettavan datasyötteen nimeä.
  4. Etsi bisnesdatasyötettä koskevat virheilmoitukset:
    1. Data-välilehti: Saatat nähdä Hylätty-tilan ja virheilmoituksen heti, kun aloitat lataamisen.
    2. Lähetyshistoria-välilehden Yhteenveto-sarake: Virheilmoitukset kertovat, miten lähetetyn laskentataulukon muotoilua pitäisi muuttaa.
    3. Yhteenveto-sarakkeen Tiedot-kohta: Virheilmoitukset kertovat, miten lähetetyn laskentataulukon muotoilua tai rivien sisältöä pitäisi muuttaa. Jos haluat ladata laskentataulukon, jossa on kaikki rivitason virheet, klikkaa TOIMINNOT-kohdan painiketta, jolla virheet ladataan.
  5. Korjaa virheet virheilmoituksen ja alla olevan latausvirhetaulukon avulla.
  6. Sinun on ehkä lisättävä tai päivitettävä korjattu data syötteeseen. Lue lisää bisnesdatan päivittämisestä.

Latausvirheiden korjaaminen

Jos datajoukkoasi tai syötettäsi ei ole muotoiltu oikein, mainoksesi eivät välttämättä näy. Google Ads näyttää alla luetelluissa paikoissa virheilmoituksia, joiden avulla voit korjata laskentataulukkosi.

• Latauspaneeli: Saatat nähdä punaisen virheilmoituksen heti, kun aloitat lataamisen.
  • Lähetyshistoria-taulukon Yhteenveto-osio: virheilmoitukset kertovat, miten lähetetyn laskentataulukon muotoilua pitäisi muuttaa.
  • Lähetyshistoria-taulukon Yhteenveto-osion Tiedot-kohta: Virheilmoitukset kertovat, miten lähetetyn laskentataulukon muotoilua tai rivien sisältöä pitäisi muuttaa. Jos haluat ladata laskentataulukon, jossa on kaikki rivitason virheet, Klikkaa TOIMENPITEET-kohdan Lataa virheet ‑painiketta.

Muistettavaa

• Syötteitä ei tule ajoittaa päättyväksi keskiyöllä.
  • Ajoitetut lataukset toimivat vain 15 minuutin välein (0, 15, 30, 45).
Latausvirheiden korjaaminen
Virheilmoitus Ongelma Ratkaisu
Tunnusarvo ei kelpaa Add-toiminnon aikana. Lisäsit Item ID:n riville, jonka yrität lisätä. Uusilla riveillä ei saa olla Item ID ‑tunnuksia, koska Google Ads lisää ne. Muokkaa tiedostoa, poista lisättävän rivin tunnusarvo ja lataa uudelleen.
Kuvaa ei ole saatavilla Google Ads ei voi käyttää kuvaa. Kuvan käyttö voi esimerkiksi olla estetty palvelimessa tai aikaraja saattaa ylittyä. Sijoita kuva paikkaan, jossa se on käytettävissä.
Kentän muoto on virheellinen Ajoitussarakkeen arvo on virheellinen. Ajoitetut lataukset toimivat vain 15 minuutin välein (0, 15, 30, 45).
Virheellinen kuvamuoto Kuvaa ei ole tallennettu vakiotiedostotyyppinä tai vakiotiedostomuodossa. Muunna kuva .PNG-, .JPG-, .JPEG- tai .GIF-muotoon ja tallenna se RGB-värikoodilla, johon on liitetty IIC-profiili.
Virheellinen kuvakoko Kuva on liian suuri. Pienennä kuvaa:

- Suositeltu kuvakoko: 300 x 300 px
- Suositeltu resoluutio: 72 DPI
- Tiedoston enimmäiskoko: 6 Mt
Virheellinen osoitteen muoto Osoitetta ei ole muotoiltu oikein. Käytä jotakin seuraavista muodoista:

– kaupunki, osavaltion koodi, maa
– täydellinen osoite postinumeroineen
– leveysaste ja pituuspiiri DDD-muodossa.

Erota osoitteen osat toisistaan pilkuilla. Katso kaupunkien, alueiden ja maiden tiedot.
Virheellinen [attribuutin nimi]: [virhe] Omalle attribuutille lisäämäsi datan tyyppi ei vastaa valittua attribuuttityyppiä. Varmista, että data on valitsemallesi attribuuttityypille sopivassa muodossa. Kun kyse on päivämääristä, muista, että 00:00:00 tarkoittaa keskiyötä (ei 24:00:00).
Katso attribuuttityypit
Virheellinen URL-osoite Lopullinen URL ‑kenttään lisäämäsi URL-osoite ei ole hyväksyttävä, joten siihen on tehtävä muutoksia.
  • Varmista, ettei URL-osoitteessa ole erikoismerkkejä. Kaikki erikoismerkit on koodattava.
  • Varmista, että URL-osoite johtaa toimivaan URL-osoitteeseen.
  • Lopullisessa URL-osoitteessa saa olla korkeintaan 2 048merkkiä.
Näyttää siltä, että olet lisännyt uusia attribuutteja. Sinun täytyy lisätä attribuutit aiempaan datajoukkoosi tai syötteeseesi, ennen kuin voit joukkomuokata niitä. Tiedostossasi on sarakkeita, joita Google Ads ei tunnista. Poista ongelmasarakkeet ja yritä uudelleen tai lisää uudet sarakkeet, ennen kuin joukkomuokkaat niitä.
Uudet tietojoukot tai syötteet eivät voi sisältää Action-saraketta (Action-sarake on aikaisempien tietojoukkojen tai syötteiden joukkomuokkausta varten). Poista sarake ja yritä uudelleen. Lähettämässäsi tiedostossa on Action-sarake. Poista Action-sarake ja yritä uudelleen.
Ei Item ID:tä vastaavaa tuotetta. Jollain tiedostosi rivillä on Item ID, jota Google Ads ei tunnista. Google Ads asettaa nämä arvot. Etsi Item ID ‑tunnukset: Lisää sarake taulukkoon klikkaamalla Sarakkeet, sen jälkeen Attribuutit ja sitten Item ID. Käytä tuotetunnuksia, kun joukkomuokkaat syötteesi tai tietojoukkosi arvoja.
Muokattavaa riviä ei ole nykyisessä yritystietojoukossa. Jos haluat lisätä uuden rivin, valitse Update-vaihtoehto ja lisää Action-sarakkeeseen "Add". Jollakin tiedostosi rivillä on tunnus, jota Google Ads ei tunnista. Korjaa tunnusarvo. Jos lisäät uuden sarakkeen, vaihda toiminnaksi "Add".
Yhden tai useamman määritetyn sarakkeen tyyppiä ei tunnisteta. Google Ads tunnistaa seuraavat tyypit: (text), (number), (price), (date). Yhdestä tai useammasta omasta sarakkeesta puuttuu hyväksyttävä attribuuttityyppi. Valitse jokaisen oman sarakkeen attribuuttityypiksi text, number, price tai date.
Katso attribuuttityyppien tiedot
Käytä joko Target keyword ‑saraketta tai sekä Target keyword text- että Target keyword match type ‑saraketta. Kaikkia kolmea ei voi käyttää yhdellä rivillä. Käytössäsi on liian monta avainsanakohdistussaraketta. Käytä joko

- Target keyword ‑saraketta
- Target keyword text ‑saraketta ja Target keyword match type ‑saraketta.

Katso kaikki kohdistusattribuutit
Ajoituksen päättymisaika ei saa olla ennen alkamisaikaa Alkamisaika on päättymisajan jälkeen. Syötteitä ei tule ajoittaa päättyväksi keskiyöllä.
Aseta- tai Poista-toiminnot vaativat Item ID -sarakkeen. Google Ads ei tiedä, mitä rivejä haluat päivittää. Sisällytä tunnussarake tiedostoon, jonka avulla päivität datajoukkoasi tai syötettäsi.
Löydät Google Adsin asettamat tunnukset klikkaamalla Sarakkeet, valitsemalla Attribuutit ja sen jälkeen Item ID.
Kohdemainosryhmää ei löytynyt. Google Ads ei löydä valitsemaasi kohdemainosryhmää. Varmista, että nimi vastaa olemassa olevan mainosryhmän nimeä täysin välilyöntejä ja kirjainkokoa myöten.
Kohdekampanjaa ei löytynyt. Google Ads ei löydä valitsemaasi kohdekampanjaa. Varmista, että nimi vastaa olemassa olevan kampanjan nimeä täysin välilyöntejä ja kirjainkokoa myöten.
Target campaign tarvitaan, kun Target ad group asetetaan. Target campaign -sarake puuttuu. Tarvitset saraketta, kun käytät Target ad group ‑saraketta. Lisää Target campaign ‑sarake.
Katso kaikki kohdistusattribuutit
Target keyword match type tarvitaan Target keyword text ‑attribuutin käyttöä varten. Target keyword match type -sarake puuttuu. Tarvitset saraketta, kun käytät Target keyword text ‑saraketta. Lisää Target keyword match type ‑sarake.
Katso kaikki kohdistusattribuutit
Custom ID ‑sarakkeen nimen on oltava "Custom ID", eikä siihen voi lisätä attribuuttityyppiä, kuten (number) tai (text). Poista tyyppi, tallenna tiedosto uudelleen ja lähetä uudelleen. Katso attribuuttiohjeet Olet lisännyt attribuuttityypin Custom ID -sarakkeeseen, jossa ei saa olla attribuuttityyppiä. Poista attribuutin tyyppi Custom ID -nimisen sarakkeen vierestä.
Tämä kohde on jo olemassa. Tiedosto, jonka avulla päivität syötettäsi tai tietojoukkoasi, antaa komennon Add riville, joka on jo olemassa. Ota käyttöön uusi Custom ID tai älä määritä tunnusta lisättäville riveille.
Arvo on ristiriidassa attribuutin tyypin kanssa sarakkeessa X. Esimerkiksi tyyppi Number on yhteensopimaton sellaisten arvojen kanssa, joissa on kirjaimia tai symboleja. Jossain tiedoston rivissä on dataa, jonka muoto ei ole yhteensopiva valitun attribuutin kanssa. Muotoile data valitsemasi attribuuttityypin mukaan. Katso attribuuttien vakiomuodot
Sinulla on jo tämän niminen tietojoukko tai syöte. Anna uusi nimi. Sinulla on jo tämän niminen tietojoukko tai syöte. Anna jokaiselle uudelle tietojoukolle tai syötteelle uusi nimi.
Tietojoukkoasi tai syötettäsi ei päivitetty, koska lähetettävässä laskentataulukossa on Action-sarake. Valitse Päivitä (ei Korvaa), jos haluat sisällyttää Action-sarakkeen, tai poista Action-sarake ja yritä uudelleen. Tiedosto sisältää Action-sarakkeen. Action-sarake on vain tietojen päivitystä varten, ja valitsit Korvaa-vaihtoehdon. Poista Toiminto-sarake ja yritä uudelleen.
Olet saavuttanut sallittujen bisnesdatajoukkojen enimmäisrajan (100 tietojoukkoa). Sinun täytyy poistaa yksi ennen kuin voit lisätä uuden. Tililläsi on liian monta tietojoukkoa. Lisää uusi tietojoukko poistamalla vanha tietojoukko, jota et käytä. Varo, ettet poista laajennussyötteitä (kuten Pääsivustolinkki-syöte), jos haluat säilyttää laajennukset.