Display-advertenties met locatie-extensies maken

Display-advertenties met locatie-extensies kunnen u helpen meer winkelbezoeken te genereren. U verbindt hiermee als het ware uw online display-advertenties met uw offline verkoop.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u advertenties met locatie-extensies kunt maken in het Display Netwerk. Raadpleeg Locatie-extensies gebruiken voor instructies voor het gebruik van locatie-extensies in het zoeknetwerk.

Instructies

Een indeling voor display-locatie-extensies maken

Opmerking: Momenteel is deze functie slechts voor bepaalde accounts beschikbaar. Neem contact op met uw Google-vertegenwoordiger voor meer informatie

1. Klik in het paginamenu op Campagnes
  2. Klik op de plusknop en selecteer Nieuwe campagne.
  3. Selecteer Een campagne maken zonder doel.
  4. Selecteer het campagnetype Display.
  5. Selecteer Standaard display-campagne
  6. Vul de gegevens over de campagne in, scroll naar de onderkant van de pagina en selecteer NIEUWE ADVERTENTIE.
  7. Selecteer Display-advertentie met locatie.
  8. Upload uw items.
  9. Klik op TOEVOEGEN AAN ADVERTENTIEGROEP. Zodra de advertentie is beoordeeld en goedgekeurd, wordt uw nieuwe display-advertentie met locatie-extensie actief.

Display-advertenties met locatie-extensies maken

1. Klik in het paginamenu op Advertenties en extensies
  2. Klik op de plusknop  en selecteer Display-advertentie met locatie.
  3. Upload uw advertentie-items.
  4. Klik op OPSLAAN. Zodra de advertentie is beoordeeld en goedgekeurd, wordt uw nieuwe display-advertentie met locatie-extensie actief.
Belangrijk: Als u een display-campagne met locatie-extensies heeft, kan Google Ads automatisch uw bedrijfslocatie, openingstijden en andere informatie toevoegen aan uw display-advertenties. Met name responsieve advertenties kunnen worden uitgebreid met uw locatiegegevens om meer verkeer naar uw bedrijfslocaties te genereren.