Shopping-produktannonce: Definition

En annoncetype med oplysninger om et produkt, f.eks. et billede, en titel, en pris og et link til din butik. Produktoplysningerne sendes via en linket Google Merchant Center-konto.

Du kan oprette disse annoncer i forbindelse med Shopping-kampagner, og annoncerne kan blive vist på Google Shopping-ejendommen, på Google Søgning og Google Billeder samt hos Google-søgepartnere.

Få flere oplysninger