Definisjon av negativt fleksibelt samsvar

Med denne innstillingen for søkeord kan du angi at den aktuelle annonsen skal ekskluderes når noen søker etter alle ordene i søkeordfrasen, uavhengig av rekkefølgen. Annonsen kan fortsatt vises i tilfeller der bare enkelte av søkeordene blir brukt.

Hvis du bruker negative søkeord med fleksibelt samsvar, vises ikke annonsen din hvis søket inneholder alle de negative søkeordene. Dette gjelder også hvis søketermene har en annen rekkefølge. Annonsen kan derimot fortsatt vises hvis søket bare inneholder enkelte av søkeordene.

Eksempel:

Søkeord med negativt fleksibelt samsvar: «jogge sko»

Søk Kan annonsen bli vist?
blå tennis sko Yes
jogge bukse Yes
blå jogge sko No
sko jogge No
jogge sko No

Linker til beslektet innhold