Negativt bredt match: Definition

En søgeordsindstilling, der giver dig mulighed for at ekskludere din annonce fra søgninger, hvor alle ord i din søgeordssætning forekommer, uanset rækkefølge. Din annonce kan stadig blive vist i situationer, hvor det kun er nogle af søgeordene, der forekommer.

Når det gælder bredt matchende negative søgeord, bliver din annonce ikke vist, hvis søgningen indeholder alle dine negative søgeord – heller ikke selvom termerne forekommer i en anden rækkefølge. Din annonce bliver muligvis også vist, hvis søgningen kun indeholder nogle af de søgetermer, du har valgt.

Eksempel:

Bredt matchende negativt søgeord: "sko til løb"

Søgning Kan din annonce vises?
blå sko til tennis Yes
løbesko Yes
blå sko til løb No
løb sko No
sko til løb No