Løs konfigurasjonsproblemer i dynamiske remarketingkampanjer

I denne artikkelen tar vi for oss problemer som kan oppstå i forbindelse med innstillingene i dynamiske remarketingkampanjer. Her dekker vi produktfiltre (eller beholdningsfiltre) og målrettingsproblemer.

Før du begynner

Før du kikker nærmere på kampanjeinnstillingene dine, bør du se gjennom mulige problemer med den dynamiske remarketingen i Løs problemer med dynamisk remarketing.

Sjekk innstillingen for produkt- eller beholdningsfilter

Hvis du legger merke til at produktfilteret ditt ikke fungerer, må du sjekke at verdien i produktfilteret samsvarer nøyaktig med verdien i feeden din. Tenk deg for eksempel at etiketten i feeden din er «Sommersalg». I Google Ads har du imidlertid lagt til «Salg» eller «Sommersalg» eller «SommerSalg» som produktfilter i «Innstillinger for Shopping»-delen på Innstillinger-fanen. Dermed samsvarer ikke verdiene, og annonsene blir ikke kjørt. Innholdet i produktfiltrene og feedetiketten må samsvare, men det skilles ikke mellom små og store bokstaver i beholdningsfiltrene.

Hvis du vil bruke en etikett, må du legge til «ads-etiketter»-kolonnen i Merchant Center-feeden din. Egendefinerte etiketter i Merchant Center-feeden fungerer ikke for dynamisk remarketing. Hvis du vil filtrere feeden din, må du bruke «ads-etiketter»-kolonnen i stedet.

Hvis du vil at den dynamiske remarketingkampanjen din skal samsvare med mer enn én etikett i feeden din, kan du legge til flere verdier atskilt med komma i kampanjeinnstillingene.

Du finner en liste over andre bannerrelaterte attributter du kan ta med Merchant Center-feeden din, i artikkelen Attributtspesifikasjon for bannerannonser.

Merk: Hvis du bruker produktfiltre, kan dette føre til dårligere annonseresultater, og vi anbefaler derfor at du ikke gjør det.

Gjennomgå annonseplasseringene dine

Hvis annonsene dine har kjørt en stund, men du ikke ser visninger eller klikk på «Målgrupper»-siden under «Statistikk og rapporter» på «Kampanjer»-menyen, kan det hende at annonsene dine vises for kunder som ikke er oppført på remarketinglisten din. Dette kan komme av at «Optimalisering av målretting» er slått på. Du finner denne innstillingen på «Displaynettverket»-fanen når du klikker på +Målretting.

Optimalisering av målretting skjer automatisk og gjør det enklere å optimalisere målrettingen i hele Displaynettverket, slik at du kan nå ut til folk som har fellestrekk med folk på remarketinglisten din og som du ikke vanligvis ville ha nådd ut til, til omtrent samme kostnad per person. Med denne innstillingen vises annonsen din til nye brukere i tillegg til personene på remarketinglisten din, slik at du skal nå ut til en større målgruppe av interesserte brukere.

Linker til relatert innhold