Løs problemer med konfiguration af kampagner med dynamisk remarketing

I denne artikel gennemgår vi, hvilke problemer der kan opstå i forbindelse med indstillinger for kampagner med dynamisk remarketing. Det omfatter problemer med produktfiltre (eller beholdningsfiltre) og problemer med målretning.

Før du begynder

Inden du begynder at dykke dybt ned i dine kampagneindstillinger, kan du prøve at læse om andre almindelige problemer i forbindelse med dynamisk remarketing i Løs problemer med dynamisk remarketing.

Kontrollér indstillingerne for produkt- eller beholdningsfiltret

Hvis du bemærker, at dit produktfilter ikke virker, skal du kontrollere, at produktfilterværdien er nøjagtig den samme som værdien i dit feed. Lad os f.eks. sige, at etiketten i dit feed er "Sommerudsalg". I Google Ads har du imidlertid tilføjet produktfilteret "Udsalg", "Sommersalg" eller "Sommer udsalg" i sektionen "Shopping-indstillinger" på fanen Indstillinger. Da filteret ikke svarer til etiketten i dit feed, vil annoncerne ikke blive vist. Indholdet af produktfiltrene og feedetiketten skal være ens, men i beholdningsfiltrene skelnes ikke mellem store og små bogstaver.

Hvis du vil bruge en etiket, skal du føje kolonnen "ads_labels" [ads_etiketter] til dit Merchant Center-feed. Tilpassede etiketter i Merchant Center-feedet fungerer ikke til dynamisk remarketing. Hvis du vil filtrere dit feed, skal du i stedet bruge kolonnen "ads_labels" [ads_etiketter].

Hvis du vil have din kampagne med dynamisk remarketing til at svare til mere end én etiket i dit feed, kan du tilføje flere værdier adskilt af et komma i kampagneindstillingerne.

Du kan se en liste over andre displayrelaterede attributter, som du kan inkludere i dit Merchant Center-feed, i Specifikation af attributter til displayannoncer.

Bemærk! Brug af produktfiltre kan forringe dine annoncers effektivitet og anbefales derfor ikke.

Gennemgå dine annonceplaceringer

Hvis du har kørt annoncer i et stykke tid, men ikke kan se eksponeringer eller klik på siden "Målgrupper" under "Indsigt og rapporter" på menuen "Kampagner", vises dine annoncer muligvis til kunder, der ikke er på din remarketingliste. Dette kan skyldes, at "Optimering af målretning" er slået til. Du kan finde denne indstilling på fanen "Displaynetværk", når du klikker på +Målretning.

Optimering af målretning foregår automatisk og hjælper dig med at optimere din målretning på tværs af Displaynetværket, hvilket giver dig mulighed for helt automatisk at nå ud til brugere, der minder om dem i dine remarketinglister, men som du ellers ikke ville nå ud til via din målretning, til omtrent samme pris pr. person. Indstillingen vil vise din annonce til nye personer ud over personerne på din remarketingliste for at hjælpe dig med at nå ud til en bredere interesseret målgruppe.