Resoldre problemes de configuració relacionats amb les campanyes de remàrqueting dinàmic

Aquest article descriu els problemes que poden sorgir amb la configuració de les campanyes de remàrqueting dinàmic, com ara els problemes amb els filtres de productes (o d'inventari) i amb la segmentació.

Abans de començar

Abans d'aprofundir en la configuració de les campanyes, consulteu altres problemes habituals del remàrqueting dinàmic a l'article Resoldre problemes relacionats amb el remàrqueting dinàmic.

Comprovar la configuració del filtre de productes o d'inventari

Si veieu que el filtre de productes no funciona, comproveu que el valor que inclou sigui exactament el mateix que el del vostre feed. Per exemple, si l'etiqueta del feed és "Rebaixes d'estiu". però el filtre de productes de la secció "Configuració de compres" de la pestanya Configuració de Google Ads és "Rebaixes", "Rebaixesdestiu" o "Rebaixes estiu", els noms no coincideixen i els anuncis no s'executaran. El contingut dels filtres de productes i de l'etiqueta del feed han de ser iguals, però els filtres d'inventari no distingeixen entre majúscules i minúscules.

Si voleu utilitzar una etiqueta, heu d'afegir la columna "ads_labels" al feed de Merchant Center. Les etiquetes personalitzades del feed de Merchant Center no funcionen amb el remàrqueting dinàmic. Si voleu aplicar un filtre al feed, heu d'utilitzar la columna "ads_labels".

Perquè la campanya de remàrqueting dinàmic coincideixi amb més d'una etiqueta del feed, afegiu diversos valors separats per comes a la configuració de la campanya.

Per veure una llista amb més atributs relacionats amb els anuncis de display que podeu incloure al feed de Merchant Center, llegiu l'article Especificacions dels atributs d'anuncis de display.

Nota: en utilitzar els filtres de productes, és possible que el rendiment dels vostres anuncis disminueixi (opció no recomanada).

Revisar els emplaçaments dels anuncis

Si ja fa temps que publiqueu anuncis, però no veieu impressions o clics a la pàgina "Públics" que hi ha a la secció "Estadístiques i informes" del menú "Campanyes", és possible que els anuncis es mostrin. a clients que no són a la llista de remàrqueting. Això pot passar perquè teniu activada l'opció de configuració "Optimització de la segmentació", que es mostra a la pestanya "Xarxa de Display" en fer clic a +Segmentació.

L'optimització de la segmentació es fa automàticament i s'aplica a tota la Xarxa de Display. Així, podeu arribar a usuaris similars als de la vostra llista de remàrqueting als quals la segmentació no us permet arribar. Tot això ho podeu fer pel mateix cost per persona, aproximadament, i de forma automàtica. Aquesta opció de configuració mostra els anuncis a usuaris nous a més dels que ja teniu a la llista de remàrqueting, de manera que us ajuda a arribar a un públic interessat més ampli.