Løs problemer med responsive annonser

I denne artikkelen forklarer vi hvordan du feilsøker problemer med responsive annonser. Slike annonser brukes i dynamiske remarketingkampanjer og andre kampanjetyper der det brukes en produktfeed for å vise personlig tilpassede annonser til potensielle kunder.

Vær oppmerksom på følgende

Google Ads-teamet tester hele tiden ut nye utforminger for å forbedre resultatene for annonsene dine, så det kan hende du ser små variasjoner i formatet.

Se etter feil i feedene dine

Når du oppretter responsive annonser, kan det hende du ser følgende feil: «Varene fra feeden din kan ikke vises i forhåndsvisningen».

Sjekk følgende for å finne ut hva som er i veien:

• Sørg for at faktureringen er riktig konfigurert, og at minst én faktureringsordre er aktiv. Hvis faktureringen i kontoen ikke er aktiv, eller faktureringsordren er utløpt, kan det ikke genereres noen forhåndsvisning i Google Ads.
  • Kontrollér at produktene dine har statusen «Godkjent» og er aktive. Denne feilmeldingen vises også hvis du har færre enn seks produkter med «Godkjent»-status.
  • Kontrollér at feeden din ble sendt inn med alle obligatoriske attributter og så mange av de valgfrie attributtene som mulig. Av og til brukes det maler i forhåndsvisningen der det kreves spesifikk informasjon fra feeden (f.eks. pris eller bilde). Hvis denne informasjonen ikke finnes i feeden din, kan denne feilen oppstå.
  • Bare i Merchant Center: Det kan hende at alle varene i feeden har samme item_group_id. For at kundene dine skal få en bedre kundeopplevelse og du skal oppnå bedre resultater med annonsene dine, gjentas ikke varer med samme item_group_id i responsive annonser. Kontrollér at varene i feeden samsvarer med de rette spesifikasjonene for Google Merchant Center-feeder.