Responsiivisten mainosten ongelmien korjaaminen

Tämä artikkeli käsittelee responsiivisten mainosten ongelmien vianetsintää. Näitä mainoksia käytetään dynaamisissa uudelleenmarkkinointikampanjoissa sekä muissa kampanjoissa, joissa potentiaalisille asiakkaille näytetään räätälöityjä mainoksia tuotesyötteen avulla.

Muistettavaa

Koska Google Ads kehittää mainosten asetteluja jatkuvasti tehokkaammiksi, saatat huomata mainostesi asetteluissa pieniä muutoksia.

Syötteiden virheiden tarkistaminen

Kun luot responsiivisia mainoksia, saatat nähdä virheilmoituksen Esikatselu ei voi näyttää syötteesi kohteita.

Voit selvittää ongelman tarkistamalla seuraavat asiat:

• Varmista, että laskutusasetukset on määritetty oikein ja että vähintään yksi laskutettava tilaus on aktiivinen. Jos tilin laskutus ei ole aktiivinen tai laskutettava tilaus on vanhentunut, Google Ads ei luo esikatselua.
  • Varmista, että tuotteidesi tila on Hyväksytty ja että ne ovat aktiivisia. Näet virheilmoituksen myös silloin, jos sinulla alle kuusi hyväksyttyä tuotetta.
  • Varmista, että olet lisännyt syötteeseen kaikki pakolliset attribuutit ja mahdollisimman monta valinnaista attribuuttia. Esikatselussa saatetaan käyttää malleja, joiden esikatseluun vaaditaan jokin tietty syötteen tieto, kuten hinta tai kuva. Jos nämä tiedot puuttuvat syötteestäsi, saatat nähdä virheilmoituksen.
  • Vain Kauppiasportaali: Syötteen kohteilla voi olla käytössä sama item_group_id. Parhaan mahdollisen mainoskokemuksen ja mainosten tehokkuuden varmistamiseksi responsiiviset mainokset eivät toista kohteita, joilla on sama item_group_id. Tarkista, että syötteesi kohteet vastaavat Kauppiasportaalin syötemäärityksiä.