Resoldre problemes relacionats amb els anuncis responsius

En aquest article s'explica com es poden resoldre problemes relacionats amb els anuncis responsius, que són els que s'utilitzen en les campanyes de remàrqueting dinàmic o en altres tipus de campanyes que fan servir un feed de productes per mostrar anuncis personalitzats a clients potencials.

Recordatori

Google Ads prova contínuament dissenys nous per millorar el rendiment dels anuncis, per la qual cosa és possible que observeu petites variacions en el format.

Comprovar si els feeds tenen errors

En crear els anuncis responsius, és possible que vegeu aquest error: "La previsualització no pot mostrar els elements del feed".

Feu les comprovacions següents per esbrinar quin és el problema:

• Assegureu-vos que hàgiu configurat la facturació correctament i que tingueu, com a mínim, una comanda de facturació activa. Si el compte no té cap factura activa o si la comanda de facturació ha caducat, Google Ads no pot generar la previsualització.
  • Comproveu que l'estat dels productes sigui "Aprovat" i que els productes estiguin actius. El missatge d'error anterior també es mostra si hi ha menys de sis productes amb l'estat "Aprovat".
  • Assegureu-vos que hàgiu enviat el feed amb tots els atributs obligatoris i amb el màxim nombre d'atributs opcionals possible. De vegades, les previsualitzacions utilitzen plantilles que necessiten informació concreta del feed, com ara el preu o una imatge. Si el feed no conté aquesta informació, veureu l'error mencionat.
  • Només per a Merchant Center: és possible que tots els elements del feed utilitzin el mateix paràmetre item_group_id. Per oferir una millor experiència d'anunci als clients i optimitzar el rendiment dels anuncis, els anuncis responsius no repeteixen els elements que tenen el mateix paràmetre item_group_id. Comproveu que els elements del vostre feed utilitzin les especificacions del feed de Merchant Center adequades.