Bruk hurtigtaster

Hvis du trykker på en tast eller på en kombinasjon av taster, kan du raskt gjøre ting som ellers krever en rekke klikk. Med slike hurtigtaster kan du spare tid når du skal endre på innstillingene eller kontrollere rapportene dine.

Før du begynner

I Google Ads finnes det flere typer hurtigtaster. Sånn bruker du dem:

• Tast 1 + tast 2: Hold inne den første tasten mens du trykker på den andre tasten i kombinasjonen. Du kan for eksempel bruke hurtigtasten Shift + N (opprett et nytt element) ved å holde inne Shift, trykke på N og så slippe begge tastene.
  • Tast 1 og så tast 2: Trykk på den første tasten, slipp opp tasten, og trykk så på den andre tasten. Du kan for eksempel bruke hurtigtasten G og T (søk etter en side) ved å trykke på G, slippe denne tasten og så trykke på T.

Generelle handlinger

Med hurtigtastene nedenfor kan du gjøre vanlige handlinger kjappere.

Hurtigtast Funksjonens hensikt
Shift + ? Vis eller skjul listen over hurtigtaster.
G og så T Søk etter en side
Shift + N Opprett et nytt element – Dette fungerer overalt hvor du ser en plussknapp
Ctrl ⌘ + C Kopiér
Ctrl ⌘ + V Lim inn
Shift + H Vis eller skjul hurtighjelpmenyen.
Shift + R Last inn data på nytt

Naviger i Google Ads

Med hurtigtastene nedenfor kan du raskt navigere mellom områder i Google Ads.

Hurtigtast Funksjonens hensikt
G og så B Gå til Fakturering-menyen.
G og så O Gå til Oversikt-delen.
G og så Y Gå til Anbefalinger-siden
G og så C Gå til Kampanjer-siden
Shift + W Vis filteret for kampanjevisninger.
Shift + A Gå til «Alle kampanjer»-visningen etter at du har klikket deg inn i en kampanje
Shift + S Gå til Søkekampanjer-visningen.
Shift + D Gå til Bannerkampanjer-visningen.
Shift + V Gå til Videokampanjer-visningen.
Shift + P Gå til Shopping-kampanjer-visningen.
G og så J Gå til Annonsegrupper-siden
G og så A Gå til Annonser-siden
G og så K Gå til Søkeord-siden.
G og så S Gå til Kampanjeinnstillinger-siden.

Managerkontoer

Du kan navigere med hurtigtastene nedenfor om du har en managerkonto.

Hurtigtast Funksjonens hensikt
G og så U Gå til «Administrerte kontoer»-siden