Brug tastaturgenveje

Ved at trykke på en tast eller en tastekombination kan du hurtigt udføre opgaver, der normalt ville kræve flere klik. Disse genveje kan spare dig tid, når du ændrer indstillinger eller tjekker dine rapporter.

Før du begynder

Google Ads har nogle få forskellige tastaturgenveje. Sådan bruger du dem:

• Tast 1 + Tast 2. Hold den første tast nede, mens du trykker den sidste tast i genvejen. Hvis du f.eks. vil bruge genvejen Shift + N (opret nyt element), skal du holde Shift nede, trykke på N og derefter slippe begge taster.
  • Tast 1 og derefter Tast 2. Tryk på den første tast, slip, og tryk derefter på den anden tast. Hvis du f.eks. vil bruge genvejen G og derefter T (søg efter en side), skal du trykke på G, slippe og derefter trykke på T.

Generelle handlinger

Brug disse genveje for at udføre hyppigt forekommende handlinger hurtigere.

Tastaturgenvej Beskrivelse
Shift + ? Vis eller skjul genvejslisten
G og derefter T Søg efter en side
Shift + N Opret et nyt element. Dette fungerer alle steder, hvor du kan se plusknappen
Ctrl ⌘ + C Kopiér
Ctrl ⌘ + V Sæt ind
Shift + H Vis eller skjul menuen Hurtig hjælp
Shift + R Opdater data

Naviger i Google Ads

Brug disse genveje til at skifte hurtigt mellem områder i Google Ads.

Tastaturgenvej Beskrivelse
G efterfulgt af B Gå til menuen Fakturering
G efterfulgt af O Gå til sektionen Oversigt
G efterfulgt af Y Gå til siden Anbefalinger
G efterfulgt af C Gå til siden Kampagner
Shift + W Vis kampagnens visningsfilter
Shift + A Gå til visningen Alle kampagner, efter du har klikket på en kampagne
Shift + S Gå til visningen Søgekampagner
Shift + D Gå til visningen Displaykampagner
Shift + V Gå til visningen Videokampagner
Shift + P Gå til visningen Shopping-kampagner
G efterfulgt af J Gå til siden Annoncegrupper
G efterfulgt af A Gå til siden Annoncer
G efterfulgt af K Gå til siden Søgeord til Søgenetværket
G efterfulgt af S Gå til siden Kampagneindstillinger

Managerkonti

Brug disse genveje til at navigere, hvis du har en managerkonto

Tastaturgenvej Beskrivelse
G efterfulgt af U Gå til siden Administrerede konti