Asiakaskohdistuksen ISO 27001 ‑sertifiointi

Tarkastaja: Ernst & Young CertifyPoint

ISO 27001 on laajimmin tunnustettu ja kansainvälisesti hyväksytty itsenäinen turvallisuusstandardi. Google on saanut ISO 27001 ‑sertifioinnin järjestelmille, sovelluksille, henkilöstölle, teknologioille, prosesseille ja palvelinkeskuksille, jotka ovat useiden Google-tuotteiden käytössä.

Ernst & Young CertifyPoint on varmistanut, että noudatamme ISO-standardia. Ernst & Young CertifyPoint on sertifiointilaitos, jonka IAF:n (International Accreditation Forum) jäsenenä toimiva Dutch Accreditation Council on valtuuttanut. Ernst & Young CertifyPointin myöntämät sertifikaatit ovat hyväksyttyjä kaikissa IAF:n jäsenmaissa.

Lisätietoja ISO 27001 ‑standardista