Standardværdier: Definition

Med standardværdier i annoncetilpasninger kan du angive en alternativ værdi for hver tilpasset tekststreng til dine annoncer. Det betyder, at dine annoncer altid vises, også hvis du ikke bruger et datafeed.

Lad os sige, at du f.eks. kører en kampagne for at promovere din slikbutik, og at du har en annoncegruppe, der promoverer dine chokoladeprodukter. Det kodestykke, du skal indsætte i din annoncetekst, kan se ud som følger:

{=ProductFeed.Sliktype:Chokolade} Det betyder, at teksten Chokolade vises, når sliktypen ikke kan indsættes i din annonce.

Det er valgfrit at angive standardværdier. Hvis en annonce har mere end én annoncetilpasning, skal der dog angives standardværdier for alle annoncetilpasningerne.

Relaterede links

Få flere oplysninger om annoncetilpasning

Opret tekstannoncer med tilpasset tekst