Angi konverteringsverdier

I denne artikkelen forklarer vi hvordan du kan angi eller endre konverteringsverdier, og hvordan du kan spesifisere hvilke valutaer eller tallverdier du vil se i rapportene dine.

Hvis du vil angi transaksjonsspesifikke verdier eller varierende konverteringsverdier, kan du følge fremgangsmåten i denne artikkelen om sporing av transaksjonsspesifikke konverteringsverdier.

Veiledning

Du kan angi konverteringsverdier når du konfigurerer konverteringshandlinger. Hvis du vil endre verdien av en eksisterende konverteringshandling, kan du følge fremgangsmåten nedenfor. Du kan angi nye konverteringsverdier så ofte du vil. Husk at det bare er konverteringer som forekommer etter at endringen er implementert, som blir påvirket, og at det vanligvis tar et par timer før endringer trer i kraft.

Slik endrer du en konverteringsverdi:

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på verktøyikonet Google Ads | verktøy [ikon] øverst til høyre i kontoen.
  3. Klikk på Konverteringer under «Måling».
  4. Klikk på navnet til konverteringshandlingen du vil endre.
  5. Klikk på Endre innstillingene nederst til høyre på «Detaljer»-siden.
  6. Klikk på Verdi. Velg hvordan du vil spore verdien til disse konverteringene for bedriften din.
  7. Klikk på Lagre.
  8. Klikk på Ferdig.
Vær oppmerksom på følgende: Du kan bare justere konverteringer på nettet hvis du har brukt en transaksjons-ID sammen med transaksjonene dine. Google Ads bruker kombinasjonen av transaksjons-ID-en og navnet på konverteringshandlingen i regnearket ditt for å identifisere konverteringen du vil justere. Ettersom du også angir et justeringstidspunkt for hver konvertering, kan du segmentere konverteringsdataene dine for å se hvor lang tid det går mellom konvertering og justering. Finn ut mer om konverteringsjusteringer.