Angi konverteringsverdier

I denne artikkelen forklarer vi hvordan du kan angi eller endre konverteringsverdier, og også hvordan du kan spesifisere hvilke valutasorter eller tallverdier du vil bruke i rapportene dine.

Hvis du vil angi transaksjonsspesifikke verdier eller varierende konverteringsverdier, følger du fremgangsmåten i denne artikkelen om sporing av transaksjonsspesifikke konverteringsverdier.

Veiledning

Du kan angi konverteringsverdier samtidig som du konfigurerer en konverteringshandling. Hvis du vil endre verdien til en eksisterende konverteringshandling, følger du fremgangsmåten nedenfor. Du kan angi nye konverteringsverdier så ofte du vil. Husk at det bare er konverteringer som skjer etter at endringen er utført, som blir påvirket, og at det vanligvis tar et par timer før endringer trer i kraft.

Nå administrerer de fleste av brukerne kontoen sin i den nye utgaven av Google Ads. Hvis du fremdeles bruker den forrige utgaven av AdWords, velger du Forrige nedenfor. Finn ut mer

Slik endrer du en konverteringsverdi:

1. Logg på AdWords-kontoen din.
  2. Klikk på Verktøy-fanen, og velg Konverteringer.
  3. Finn navnet på konverteringshandlingen du vil endre i tabellen og klikk på det.
  4. Klikk på Rediger innstillinger.
  5. Klikk på Verdi. Velg hvordan du vil spore verdien til denne konverteringshandlingen.
  6. Klikk på Ferdig.
  7. Klikk på Lagre.
  8. Klikk på Ferdig