Sporingsmal: Definisjon

I sporingsmalen legger du inn sporingsinformasjon. Du kan bruke nettadresseparametere for å tilpasse den endelige nettadressen din. Når noen klikker på en annonse, blir informasjonen brukt for å opprette nettadressen for landingssiden din.

• En sporingsmal opprettet på annonsegruppe-, kampanje- eller kontonivå, gjelder for alle annonsene i den tilhørende annonsegruppen, kampanjen eller kontoen.
  • Hvis du angir flere sporingsmaler på ulike nivåer, brukes den mest spesifikke malen.
  • Sporingsmalen for søkeord er den mest spesifikke malen, etterfulgt av sporingsmalen for annonse, annonsegruppe, kampanje og konto.
  • Du kan se hvilken sporingsmal som gjelder, i Kilde for sporingsmal-kolonnen.
  • Med parallellsporing kan bruk av HTTP i dette feltet forstyrre klikkmålingen din og eventuelle systemer for viderekobling:
    • Selv om vi ikke har kontroll over de påfølgende viderekoblingene, bruker AdWords alltid HTTPS for det første sporingsanropet dersom det ikke er oppgitt som sådan.
    • Alle påfølgende viderekoblingsadresser må være HTTPS. Viderekoblingene må også være på tjenersiden.

Linker til beslektet innhold

Om sporing i Google Ads

Konfigurer sporing med verdisporingsparametere

Opprett egendefinerte parametere for avansert sporing