En definisjon av sporingsmaler

I sporingsmalen legger du inn sporingsinformasjon. Du kan tilpasse den endelige nettadressen din med nettadresseparametere. Når du klikker på en annonse, brukes informasjonen til å opprette nettadressen for landingssiden din.

• En sporingsmal opprettet på annonsegruppe-, kampanje- eller kontonivå gjelder for alle annonsene i den tilhørende annonsegruppen, kampanjen eller kontoen.
  • Hvis du angir flere sporingsmaler på ulike nivåer, brukes den mest spesifikke malen.
  • Sporingsmalen for søkeord er den mest spesifikke malen, etterfulgt av sporingsmalen for henholdsvis annonser, annonsegrupper, kampanjer og kontoer.
  • Du kan se hvilken sporingsmal som benyttes, i Kilde for sporingsmal-kolonnen.
  • Hvis du bruker parallellsporing og oppgir HTTP i dette feltet, kan det forstyrre klikkmålingen din eller viderekoblingssystemene du bruker:
    • Selv om vi ikke har kontroll over de påfølgende viderekoblingene, bruker Google Ads alltid HTTPS for det første sporingsanropet dersom noe annet indikeres.
    • Alle påfølgende viderekoblingsadresser må være HTTPS-adresser. Viderekoblingene må også være på tjenersiden.