Seurantamallin määritelmä

Seurantamalliin syötetään seurantatiedot. Voit muokata lopullista URL-osoitetta käyttämällä URL-parametreja. Kun mainosta klikataan, näitä tietoja käytetään laskeutumissivun URL-osoitteen luomiseen.

• Mainosryhmä-, kampanja- tai tilitason seurantamallia käytetään kaikissa mainoksissa, jotka sisältyvät vastaavaan mainosryhmään, kampanjaan tai tiliin.
  • Jos määrität useita seurantamalleja eri tasoilla, mainoksissa käytetään kaikkein tarkinta mallia.
  • Avainsanatason seurantamalli on tarkin, ja sitä seuraavat järjestyksessä mainos-, mainosryhmä-, kampanja- ja tilitason mallit.
  • Seurantamallin lähde ‑sarakkeesta näet, mikä seurantamalli on käytössä.
  • Jos käytät samanaikaista seurantaa, HTTP-protokollan käyttäminen tässä kentässä voi häiritä klikkaustenmittaus- tai uudelleenohjausjärjestelmiesi toimintaa:
    • Google Ads käyttää aina HTTPS-protokollaa ensimmäisessä seurantakutsussa, vaikka sitä ei olisi erikseen määritetty. Emme kuitenkaan voi vaikuttaa myöhempiin uudelleenohjauksiin.
    • Kaikkien myöhempien uudelleenohjausten URL-osoitteiden on oltava HTTPS-alkuisia, ja uudelleenohjausten on tapahduttava palvelinpuolella.

Aiheeseen liittyviä linkkejä

Tietoja Google Adsin seurannasta

Seurannan määrittäminen ValueTrack-parametrien avulla

Omien parametrien luominen tehokasta seurantaa varten