Sporingsskabelon: Definition

Du indsætter sporingsoplysninger i sporingsskabelonen. Du kan bruge webadresseparametre til at tilpasse din endelige webadresse. Når der klikkes på en annonce, bruges oplysningerne til at oprette din webadresse for landingssiden.

• En sporingsskabelon på annoncegruppe-, kampagne- eller kontoniveau gælder for alle annoncerne i den pågældende annoncegruppe eller kampagne eller på den pågældende konto.
  • Hvis du definerer flere sporingsskabeloner på forskellige niveauer, bruges den mest specifikke skabelon.
  • Sporingsskabelonen til søgeord er den mest specifikke efterfulgt af sporingsskabelonen til annoncer, annoncegrupper, kampagner og til sidst konto.
  • Du kan se, hvilken sporingsskabelon der anvendes, i kolonnen Sporingsskabelonkilde.
  • Ved Parallel Tracking kan brugen af HTTP i dette felt forstyrre dine systemer til klikmåling/omdirigering:
    • Vi har ikke kontrol over de efterfølgende omdirigeringer, men Google Ads vil altid bruge HTTPS til det første sporingsopkald, også selvom webadressen ikke er angivet sådan.
    • Alle efterfølgende omdirigeringer skal være HTTPS. Omdirigeringerne skal også være på serveren.

Relaterede links

Om sporing i Google Ads

Konfigurer sporing med ValueTrack-parametre

Opret tilpassede parametre til avanceret sporing