Video – Reach ‑kampanjan luominen

Kun käytät Video – Reach ‑kampanjoita, voit valita, haluatko tavoittaa enemmän yksittäisiä käyttäjiä vai haluatko varmistaa, että koko viestisi tavoittaa käyttäjät. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit luoda Video – Reach ‑kampanjan, joka on optimoitu lisäämään tavoittavuutta.

Ennen kuin aloitat

Kun luot Video – Reach ‑kampanjan, voit valita, miten haluat saavuttaa tavoitteesi. Tämä vaikuttaa käytettävissä oleviin mainosmuotoihin.

• Tehokas tavoittavuus auttaa tavoittamaan enemmän yksittäisiä käyttäjiä alhaisemmalla hinnalla, kun samassa kampanjassa käytetään puskurimainoksia, ohitettavia In-Stream-mainoksia tai näiden mainosmuotojen yhdistelmää. Jos otat käyttöön useaa mainosmuotoa hyödyntävät mainokset, voit käyttää myös In-Feed- ja Shorts-mainoksia. Näin voit tavoittaa vielä enemmän yleisöä budjetillasi.
  • Ei-ohitettavan In-Streamin avulla voit varmistaa, että koko viestisi tavoittaa yleisösi.
  • Näyttötiheystavoitteen avulla voit tavoittaa samat käyttäjät tietyn määrän kertoja viikossa käyttämällä puskurimainoksia, ohitettavia In-Stream-mainoksia ja ei-ohitettavia In-Stream-mainoksia.

Kampanjan optimointi sen luomisen aikana

Kun luot kampanjaa, saatat saada ilmoituksia valintojesi perusteella. Voit esimerkiksi saada tietoa ongelmista, jotka voivat heikentää kampanjan tuloksia tai olla niin merkittäviä, että ne estävät kampanjan julkaisemisen.

Kampanjaa luodessasi näet navigointivalikon, josta voit seurata edistymistäsi. Valikko myös nostaa esiin asioita, joihin kannattaa kiinnittää huomiota. Siirtymällä navigointivalikon vaiheesta toiseen voit tarkistaa helposti mahdollisia kohdistamiseen, hintatarjouksiin, budjettiin tai muihin kampanja-asetuksiin liittyviä ongelmia ja ratkaista niitä. Katso, miten voit luoda toimivan kampanjan.

Ohjeet

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.

Tehosta tavoittavuutta luomalla Video – Reach ‐kampanja (esim. puskurimainoksilla, ohitettavilla In-Stream-mainoksilla, In-Feed-mainoksilla, Shorts-mainoksilla tai näiden yhdistelmällä)

Katso Google Ads ‑ohjevideolta, miten voit luoda tehokasta tavoittavuutta käyttävän Video – Reach ‑kampanjan.

Google Ads Tutorials: Video Reach Campaigns for Efficient Reach

Jos haluat nähdä tekstitykset omalla kielelläsi, laita YouTube-tekstitykset päälle. Klikkaa videosoittimen alareunasta Asetukset-kuvaketta Kuva YouTuben asetuskuvakkeesta ja valitse sitten "Tekstitykset" ja haluamasi kieli.

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Kampanjat-valikkoa ja valitse Kampanjat.
  3. Klikkaa pluspainiketta Add ja valitse Uusi kampanja.
  4. Valitse tavoitteeksi Tietoisuus ja harkinta.
  5. Valitse kampanjatyypiksi Video.
  6. Valitse kampanjan alatyypiksi Video – Reach.
  7. Valitse tavoitteen saavuttamistavaksi Tehokas tavoittavuus.
  8. Valitse Jatka.
  9. Valitse mainosten ostotavaksi joko Huutokauppa tai Varaus.
  10. Lisää kampanjalle nimi.
  11. (Suositus) Suosittelemme, että otat useaa mainosmuotoa hyödyntävät mainokset käyttöön valitsemalla "Tavoita enemmän yksittäisiä käyttäjiä useaa mainosmuotoa hyödyntävillä videomainoksilla" ‐valintaruudun kohdasta "Useaa mainosmuotoa hyödyntävät mainokset".
    • Huom. Voit valita osiosta mainosinventaarin, jossa haluat kampanjan näkyvän. Käytettävissä olevat mainokset ovat In-Stream-mainokset (puskurimainokset ja ohitettavat mainokset), In-Feed-mainokset ja Shorts-mainokset. Sinun on valittava vähintään yksi mainosinventaari. Suosittelemme käyttämään kaikkia kolmea inventaaria, sillä näin voit maksimoida kampanjasi yksilökohtaisen tavoittavuuden.
  12. Lisää tietoja kampanjasta, kuten hintatarjousstrategia ja budjetti.
  13. (Valinnainen) Jos haluat rajoittaa sitä, kuinka monta kertaa mainokset voivat näkyä samalle käyttäjälle, klikkaa Lisäasetukset ja valitse Näyttötiheyden rajoitustoiminto ‑osiosta Impressiotiheyden rajoitus. Kun rajoitat impressiotiheyttä, asetat impressioiden enimmäismäärän ja valitset, millä aikavälillä rajoitus pätee: päivässä, viikossa vai kuukaudessa.
  14. Lisää mainosryhmälle nimi.
  15. Valitse demografiset segmentit ja yleisösegmentit, jotka haluat mainosryhmäsi tavoittavan.
  16. Valitse avainsanat, aiheet sekä sijoittelut, joissa haluat mainostesi näkyvän.
  17. Määritä tuhannen impression tavoitehintatarjouksen summa.

Katso Kampanja-arviot-widgetistä arvio saatavilla olevista impressioista sekä arvioidut tulokset. Arvioidut tulokset perustuvat kohdistusasetuksiin, budjettiin ja hintatarjouksiin. Voit tehdä muutoksia kampanja-asetuksiisi, jotta voit saavuttaa haluamasi tulokset. Muista, että jos hintatarjouksesi on liian alhainen, kampanjasi ei välttämättä menesty Google Ads ‑huutokaupassa eikä budjettiasi ehkä käytetä kokonaan. Arviot ovat saatavilla vasta sitten, kun olet lisännyt kampanjaasi vähintään yhden mainosmuodon.

Lisäksi jos käytössä on useita mainosmuotoja, liian alhaisen hintatarjouksen asettaminen saattaa myös aiheuttaa sen, että mainokset eivät näy kaikissa valituissa muodoissa.

18. Luo mainos editorin avulla.
    • YouTube-videosi: Etsi lataamasi video tai liitä YouTubesta kopioimasi videon URL-osoite. Kun lisäät videon URL-osoitteen, Google Ads valitsee videomainosmuodon automaattisesti videon pituuden perusteella.
    • Lopullinen URL: Lisää lopullinen URL eli laskeutumissivu, jolle katsojat siirtyvät, kun mainoksesi on saanut heidät aktivoitumaan.
    • Näkyvä URL-osoite: Lisää näkyvä URL-osoite eli mainoksessasi näkyvä verkkosivuston osoite (enintään 255 merkkiä).
    • [Valinnainen] Toimintakehotus: Lisää toimintakehotus, joka saa katsojat klikkaamaan mainosta (enintään 10 merkkiä).
    • [Valinnainen] Lyhyt toimintakehotuksen otsikko: Voit halutessasi lisätä otsikon, joka näkyy toimintakehotuksen yhteydessä (enintään 15 merkkiä).
    • Pitkä otsikko: Jos käytät useaa mainosmuotoa hyödyntäviä mainoksia, sinun on lisättävä otsikko, joka edistää tuotteesi tai palvelusi myyntiä (enintään 90 merkkiä).
    • Kuvaus: Kun käytät useaa mainosmuotoa hyödyntäviä mainoksia, sinun on lisättävä kuvaus, jossa on lisätietoa tuotteestasi tai palvelustasi (enintään 90 merkkiä).
  19. Klikkaa Mainoksen URL-vaihtoehdot (tarkennettu), jos haluat lisätä lopulliseen URL-osoitteeseen seurantamallin, lopullisen URL-osoitteen jälkiliitteen tai omia parametreja.
  20. Valitse täydentäväksi banneriksi kuva, joka luodaan automaattisesti YouTube-kanavasi videoiden perusteella (suositeltu tapa), tai kuva, jonka lataat itse. Täydentävät bannerit näkyvät vain tietokoneilla.
  21. Lisää mainokselle nimi.
  22. Jos haluat luoda toisen mainoksen samaan kampanjaan, klikkaa Uusi videomainos.
  23. Kun olet valmis, klikkaa Luo kampanja.

Kun kampanja on luotu, voit lisätä siihen useampia mainoksia. Siirry tätä varten Google Adsissa Mainokset-sivulle, klikkaa pluspainiketta Add ja valitse Videomainos. Kun olet valinnut tehokkaan tavoittavuuden, voit lisätä kampanjaan vain ohitettavia In-Stream-mainoksia tai puskurimainoksia.

Näin luot Video – Reach ‑kampanjan, jossa käytetään ei-ohitettavia In-Stream-mainoksia

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Kampanjat-valikkoa ja valitse Kampanjat.
  3. Klikkaa pluspainiketta Add ja valitse Uusi kampanja.
  4. Valitse tavoitteeksi Tietoisuus ja harkinta.
  5. Valitse kampanjatyypiksi Video.
  6. Valitse kampanjan alatyypiksi Video – Reach.
  7. Valitse tavoitteen saavuttamistavaksi Ei-ohitettava In-Stream.
  8. Klikkaa Jatka.
  9. Valitse mainosten ostotavaksi joko Huutokauppa tai Varaus.
  10. Lisää kampanjalle nimi.
  11. Lisää tietoja kampanjasta, kuten hintatarjousstrategia ja budjetti.
  12. (Valinnainen) Jos haluat rajoittaa sitä, kuinka monta kertaa mainokset voivat näkyä samalle käyttäjälle, klikkaa Lisäasetukset ja valitse Näyttötiheyden rajoitustoiminto ‑osiosta Impressiotiheyden rajoitus. Impressiotiheyden rajoittaminen tapahtuu lisäämällä impressioiden enimmäismäärä ja valitsemalla, onko rajoitus päivä-, viikko- vai kuukausikohtainen.
  13. (Valinnainen) Jos haluat lisätä kampanjaan tuotesyötteen, laajenna "Tuotesyöte"-ruutu ja klikkaa valintaruutua.
  14. Lisää mainosryhmälle nimi.
  15. Valitse demografiset segmentit ja yleisösegmentit, jotka haluat mainosryhmäsi tavoittavan.
  16. Valitse avainsanat, aiheet sekä sijoittelut, joissa haluat mainostesi näkyvän.
  17. Määritä tuhannen impression tavoitehintatarjouksen summa.
    Katso Kampanja-arviot-widgetistä arvio saatavilla olevista impressioista sekä arvioidut tulokset. Arvioidut tulokset perustuvat kohdistusasetuksiin, budjettiin ja hintatarjouksiin. Voit tehdä muutoksia kampanja-asetuksiisi, jotta voit saavuttaa haluamasi tulokset. Muista, että jos hintatarjouksesi on liian alhainen, kampanjasi ei välttämättä menesty Google Ads ‑huutokaupassa eikä budjettiasi ehkä käytetä kokonaan.
  18. Luo mainos editorilla.
    • YouTube-videosi: Etsi lataamasi video tai liitä YouTubesta kopioimasi videon URL-osoite. Kun lisäät videon URL-osoitteen, Google Ads valitsee videomainosmuodon automaattisesti videon pituuden perusteella.
    • Lopullinen URL: Lisää lopullinen URL eli laskeutumissivu, jolle katsojat siirtyvät, kun mainoksesi on saanut heidät aktivoitumaan.
    • Näkyvä URL-osoite: Lisää näkyvä URL-osoite eli mainoksessasi näkyvä verkkosivuston osoite (enintään 255 merkkiä).
    • Toimintakehotus: Lisää toimintakehotus, joka saa katsojat klikkaamaan mainosta (enintään 10 merkkiä).
    • Otsikko: Lisää otsikko, joka edistää tuotteesi tai palvelusi myyntiä (enintään 15 merkkiä).
  19. (Valinnainen) Klikkaa Mainoksen URL-vaihtoehdot (tarkennettu), jos haluat lisätä seurantamallin, lopullisen URL-osoitteen jälkiliitteen tai omia parametreja lopulliseen URL-osoitteeseen.
  20. Valitse täydentäväksi banneriksi kuva, joka luodaan automaattisesti YouTube-kanavasi videoiden perusteella (suositeltu tapa), tai kuva, jonka lataat itse. Täydentävät bannerit näkyvät vain tietokoneilla.
  21. Lisää mainokselle nimi.
  22. Jos haluat luoda toisen mainoksen samaan kampanjaan, klikkaa Uusi videomainos.
  23. Kun olet valmis, klikkaa Luo kampanja.
Kun kampanja on luotu, voit lisätä siihen useampia mainoksia. Siirry tätä varten Google Adsissa Mainokset-sivulle, klikkaa pluspainiketta Add ja valitse Videomainos. Voit lisätä kampanjaan vain ei-ohitettavia In-Stream-mainoksia, jos valitset "Ei-ohitettava In-Stream".

Lue lisää siitä, miten voit luoda näyttötiheystavoitetta käyttävän Video – Reach ‐kampanjan, jolla voit tavoittaa samat ihmiset useita kertoja.

Aiheeseen liittyvä linkki