Puskurimainoksia sisältävän videokampanjan luominen

Puskurimainokset ovat lyhyitä videoita, joilla voit tavoittaa enemmän asiakkaita ja lisätä brändisi tunnettuutta lyhyiden, mieleenpainuvien viestien avulla. Voit luoda puskurivideokampanjoita Google Adsissa käyttämällä Video-kampanjatyyppiä.

Näin se toimii

• Videon pituus voi olla enintään kuusi sekuntia. Katsoja ei voi ohittaa videota.
  • Puskurimainoksen katselua ei lasketa YouTube-videon näyttökerraksi.
  • Puskurimainoksissa käytetään tuhannen näyttökerran hintatarjouksia. Maksat aina, kun mainos on näytetty 1 000 kertaa.
  • Puskurimainokset toimivat usein hyvin liittyvien TrueView-mainosten rinnalla. Lue lisää TrueView-videomainosmuodoista. Lyhyt muoto on erityisen tehokas mobiililaitteissa, joilla katsotaan usein videoita liikkeellä ollessa.

Alta näet, kuinka määrität puskurivideokampanjan Google Adsissa.

Ennen kuin aloitat

Ennen puskurivideokampanjan määrittämistä kannattaa tutustua videokampanjoihin ja videomainosmuotoihin. Tarvitset puskurivideokampanjaa varten enintään kuusi sekuntia kestävän videon, joka on YouTubessa.

Ohjeet

Seuraavassa on vaiheittaiset ohjeet puskurivideomainoksia käyttävän kampanjan luomiseen:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Valitse sivuvalikosta Kampanjat, klikkaa sinistä pluspainiketta  ja valitse Uusi kampanja.
  3. Valitse tavoitteeksi Brändin tunnettuus ja tavoittavuus.
  4. Valitse Video‑kampanjatyyppi.
  5. Valitse Puskuri.
  6. Anna kampanjalle nimi.
  7. Määritä budjetti. Valitse verkostot, sijainnit, joihin haluat kohdistaa mainokset, asiakkaiden kieli ja haluamasi lisäasetukset.
  8. Anna mainosryhmälle nimi.
  9. Kirjoita tuhannen näyttökerran hintatavoite.
  10. Lisää Videomainoksen luominen ‑kohdassa YouTube-videosi URL-osoite (videon enimmäispituus on kuusi sekuntia) ja luo ohjeiden avulla videomainos.
  11. Valitse Videomainoksen muoto ‑kohdasta Puskurimainos.
  12. Lisää videon lopullinen URL-osoite, näkyvä URL-osoite ja URL-valinnat.
  13. Valitse, haluatko luoda videon täydentävän bannerin automaattisesti (suositus) vai ladata kuvan.
  14. Anna mainokselle nimi ja klikkaa Tallenna ja jatka.