Sobre el percentatge d'impressions de concordança exacta

Si utilitzeu paraules clau de concordança ampla i teniu un percentatge d'impressions baix, us recomanem que consulteu les dades del percentatge d'impressions de concordança exacta per veure el rendiment que tenen les paraules clau només en aquelles cerques amb què coincideixen exactament.
Si és la primera vegada que sentiu a parlar del percentatge d'impressions, llegiu aquest article per obtenir-ne més informació.

El percentatge d'impressions de concordança exacta es calcula dividint el nombre d'impressions que ha rebut la vostra campanya d'aquelles cerques que han coincidit exactament amb la vostra paraula clau pel nombre total estimat d'impressions de concordança exacta que podíeu rebre.

En aquest article es mostra quan heu d'utilitzar el percentatge d'impressions de concordança exacta en lloc del percentatge d'impressions de concordança ampla. També s'hi explica què és el percentatge d'impressions de concordança exacta i quines accions podeu dur a terme en funció del rendiment que tingui.

Abans de començar

Si encara no sabeu quina diferència hi ha entre la concordança exacta i la concordança ampla, consulteu l'article Sobre les opcions de concordança de paraules clau.

Si és la primera vegada que sentiu a parlar del percentatge d'impressions, llegiu aquest article per obtenir-ne més informació.

Les dades del percentatge d'impressions de concordança exacta només estan disponibles per a les campanyes de la Xarxa de Cerca.

Quan s'utilitza

Imagineu-vos que teniu la paraula clau de concordança ampla "flors". Un client podria veure el vostre anunci si cerca "flors" o un terme relacionat, com ara "roses".

La mètrica del percentatge d'impressions de concordança exacta us indicarà la freqüència amb què es mostra la vostra paraula clau quan un usuari només cerca "flors".

A continuació, podeu determinar si el percentatge d'impressions és baix en totes les cerques o només en aquelles en què hi ha una concordança ampla amb les vostres paraules clau.

Què vol dir

Si el vostre percentatge d'impressions és baix en totes les cerques, us recomanem que obteniu més informació sobre les estratègies per millorar el percentatge d'impressions.

Si el percentatge d'impressions només és baix en aquelles cerques en què hi ha una concordança ampla amb les paraules clau, podeu generar un informe de termes de cerca. Així, no només podeu veure quines cerques no coincideixen exactament amb les vostres paraules clau, sinó que també podeu incrementar el percentatge d'impressions per a aquestes cerques afegint els termes en qüestió com a paraules clau i assignant-los ofertes més altes. Si un terme de cerca no és prou rellevant per als productes o serveis que oferiu, podeu afegir-lo com a paraula clau negativa.