Millorar una quota d'impressions

En aquest article s'hi donen alguns consells per millorar la quota d'impressions. Per incrementar la quota d'impressions, els anuncis s'han de publicar més sovint o en més llocs.

Abans de començar

Llegiu abans l'article Sobre la quota d'impressions si és la primera vegada que en sentiu a parlar. Si us calen instruccions per consultar la quota d'impressions, consulteu l'article Obtenir les dades de quota d'impressions.

Com es pot millorar

A continuació teniu alguns consells generals útils per millorar el percentatge d'impressions:

• Incrementeu el pressupost de la campanya: és important recordar que el pressupost controla la freqüència amb què es mostra un anunci, la qual cosa pot augmentar el percentatge del total d'impressions per a les quals es mostra l'anunci.
  • Incrementeu l'oferta: si augmenteu l'oferta, pot millorar la probabilitat que el vostre anunci es mostri en una subhasta d'anuncis determinada.
  • Disminuïu els objectius regionals: si disminuïu els objectius regionals, pot ser que vegeu un increment en la quota d'impressions. Ara bé, no oblideu que això pot fer que també es redueixi el nombre potencial d'impressions disponibles.
  • Torneu a ajustar el pressupost: si incrementeu els objectius regionals, pot ser que vegeu una disminució en la quota d'impressions. Això passa perquè ara hi ha més impressions potencials per als vostres anuncis. Per evitar-ho, plantegeu-vos reajustar el pressupost perquè cobreixi els costos de la configuració nova de la campanya.
  • Milloreu la qualitat dels anuncis: en el cas de les campanyes de la Xarxa de Cerca, podeu millorar la qualitat dels anuncis.

Per a les campanyes de la Xarxa de Display:

Una de les millors opcions que teniu és millorar la qualitat dels anuncis de display.

Ajusteu els vostres emplaçaments gestionats. Amb els emplaçaments gestionats podeu triar els llocs web o els subconjunts de llocs web de la Xarxa de Display on us agradaria que es publiquessin els anuncis.

• Si incrementeu el nombre d'ubicacions, no oblideu que podeu reajustar el pressupost de manera que cobreixi tots els costos de la configuració nova de la campanya.
  • Si reduïu el nombre d'ubicacions, pot ser que vegeu un increment de la quota d'impressions, però no oblideu que la mida del "pastís" s'ha reduït.

Millorar la quota d'impressions de la part més superior:

La quota d'impressions de la part més superior és el percentatge d'impressions que es troben a la posició més destacada de la pàgina en el cas de les campanyes de compres o al mòdul de reserves dels anuncis d'hotel en el cas de les campanyes d'hotels.

• Milloreu la qualitat de les dades: les dades de producte determinen el comportament i el rendiment dels anuncis. Obteniu informació sobre com podeu optimitzar les dades de producte.
  • Incrementeu l'oferta: en augmentar l'oferta podeu millorar la probabilitat que el vostre anunci es mostri en una posició més destacada.
  • Incrementeu el pressupost: si el pressupost s'acaba abans del final del dia, amb un increment del pressupost podeu millorar la probabilitat que els vostres anuncis es mostrin en una posició destacada.