Hent data for eksponeringsandel

Eksponeringsandel viser dig, hvor effektive dine annoncer er i forhold til andre annoncørers annoncer.

Denne metric beregnes ved at dividere det antal eksponeringer, din annonce har opnået, med det samlede antal eksponeringer, din annonce var kvalificeret til at opnå.

I denne artikel viser vi dig, hvordan du får vist data for eksponeringsandel, og hvilke metrics du kan se på. Du får desuden flere oplysninger om, hvordan eksponeringsandel fungerer.

Før du begynder

Hvis du ikke har hørt eller læst om eksponeringsandel før, er det en god idé først at læse Om eksponeringsandel.

Vejledning

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kampagner, Annoncegrupper eller Produktgrupper (for Shopping-kampagner) eller Søgeord på sidemenuen.
  3. Klik på ikonet Kolonner Kolonner og derefter på Rediger kolonner.
  4. Klik på Konkurrencemæssige metrics, og tilføj kolonner for eksponeringsandel ved at markere afkrydsningsfelterne ud for kolonnenavnene.
  5. Klik på Anvend. Data for eksponeringsandel vises nu i din statistiktabel.

Andre metoder til at se eksponeringsandelen

• Du kan se data for eksponeringsandel for bestemte annoncegrupper ved at aktivere kolonnen "Eksponeringsandel" på siderne Annoncegrupper og Søgeord.
  • I Shopping-kampagner kan du se data for eksponeringsandel på siderne Kampagner, Annoncegrupper eller Produktgruppe.

Metrics, du kan se på

Her er nogle metrics, du kan bruge til at få indsigt i din eksponeringsandel:

• Eksponeringsandel på Søgenetværket: De eksponeringer, du har opnået på Søgenetværket, divideret med det estimerede antal eksponeringer, du var kvalificeret til at opnå.

• Eksponeringsandel på Displaynetværket: De eksponeringer, du har opnået på Displaynetværket, divideret med det estimerede antal eksponeringer, du var kvalificeret til at opnå.

• Mistet eksponeringssandel for Søgenetværket (budget): Den procentdel af tiden, hvor dine annoncer ikke blev vist på Søgenetværket på grund af et utilstrækkeligt budget. Disse data er kun tilgængelige på kampagneniveau.

• Mistet eksponeringssandel for Displaynetværket (budget): Den procentdel af tiden, hvor dine annoncer ikke blev vist på Displaynetværket på grund af et utilstrækkeligt budget. Disse data er kun tilgængelige på kampagneniveau.

• Mistet eksponeringssandel for Søgenetværket (rangering): Den procentdel af tiden, hvor dine annoncer ikke blev vist på Søgenetværket på grund af en dårlig annoncerangering i auktionen. Bemærk! Mistet eksponeringsandel (rangering) vises ikke på fanen Annoncegrupper, hvis dit budget blev opbrugt i løbet af det datointerval, der undersøges.

• Mistet eksponeringssandel for Displaynetværket (rangering): Den procentdel af tiden, hvor dine annoncer ikke blev vist på Displaynetværket på grund af en dårlig annoncerangering i auktionen. Bemærk! Mistet eksponeringsandel (rangering) vises ikke på fanen Annoncegrupper, hvis dit budget blev opbrugt i løbet af det datointerval, der undersøges.

• Eksponeringsandel for eksakt søgning på Søgenetværket: Det antal eksponeringer, som du har modtaget, divideret med det estimerede antal eksponeringer, som du var kvalificeret til at modtage på Søgenetværket, for søgeudtryk, der var et eksakt match med dine søgeord (eller var nære varianter af dine søgeord). Denne metric er ikke tilgængelig til Shopping-kampagner.

Husk!

• Metrics for eksponeringsandel rapporteres separat for hver kampagnetype og samles ikke på tværs af kontoen.
  • Alle metrics for eksponeringsandel opdateres to gange om dagen.
  • Data til kolonner med eksponeringsandel for kampagner på Søgenetværket og Displaynetværket er tilgængelige fra oktober 2012 og fremefter. Eksponeringsandel for Shopping-kampagner er tilgængelig fra september 2013 og fremefter med undtagelse af "Mistet IS på Søgenetværket (budget)", som er tilgængelig fra november 2014.