Hent data for eksponeringsandel

Eksponeringsandel viser dig, hvor effektiv din annonce er i forhold til andre annoncørers annoncer.

Denne metric beregnes ved at dividere det antal eksponeringer, din annonce har opnået, med det samlede antal eksponeringer, din annonce var kvalificeret til at opnå.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du får vist data for eksponeringsandel, og hvilke metrics du skal undersøge. Få flere oplysninger om, hvordan eksponeringsandel fungerer.

Før du begynder

Hvis du ikke har hørt eller læst om eksponeringsandel før, er det en god idé først at læse Om eksponeringsandel.

Vejledning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen, og vælg Kampagner eller Annoncegrupper. Du kan også klikke på rullemenuen Målgrupper, søgeord og indhold i sektionsmenuen og vælge Søgeord til Søgenetværket.
  3. Klik på kolonneikonet Et billede af Google Ads-kolonneikonet.
  4. Klik på rullemenuen Konkurrencerelaterede metrics, og vælg kolonnen Eksp.andel på Søgning og Eksp. andel på Displaynetværket ved at markere afkrydsningsfelterne ud for kolonnenavnene.
  5. Klik på Anvend. Data for eksponeringsandel vises nu i din statistiktabel.

Andre metoder til at se eksponeringsandelen

• Du kan se data for eksponeringsandel for bestemte annoncegrupper ved at aktivere kolonnen "Eksponeringsandel" på siderne Annoncegrupper og Søgeord.
  • I Shopping-kampagner kan du se data for eksponeringsandel på siderne Kampagner, Annoncegrupper eller Produktgruppe.

Hvilke metrics der skal vises

Her er nogle metrics, du kan bruge til at få indsigt i din eksponeringsandel:

• Eksponeringsandel på Søgenetværket: De eksponeringer, du har opnået på Søgenetværket, divideret med det estimerede antal eksponeringer, du var kvalificeret til at opnå.
  • Eksponeringsandel på Displaynetværket: Dette er det antal eksponeringer, du har opnået på Displaynetværket, divideret med det estimerede antal eksponeringer, du var kvalificeret til at opnå.
  • Mistet IS på Søgning (budget): Den procentdel af tiden, hvor dine annoncer ikke blev vist på Søgenetværket på grund af et utilstrækkeligt budget. Disse data er kun tilgængelige på kampagneniveau.
    Bemærk! I værktøjet til rapportredigering er Mistet IS på Søgning (budget) tilgængelig i rapporten Kampagner, men ikke i annoncegrupperapporten. Fra og med juni 2022 er metric'en Mistet IS på Søgning (budget) fjernet fra alle tidligere gemte rapporter, der også brugte "Annoncegruppe", "søgeord til Søgenetværket" eller "Etiket (annoncegruppe)".
  • Mistet IS på Displaynetværket (budget): Dette er den procentdel af tiden, hvor dine annoncer ikke blev vist på Displaynetværket på grund af et utilstrækkeligt budget. Disse data er kun tilgængelige på kampagneniveau.
    Bemærk! I værktøjet til rapportredigering er Mistet IS på Displaynetværket (budget) tilgængelig i rapporten Kampagner, men ikke i annoncegrupperapporten. Fra og med juni 2022 er metric'en Mistet IS på Displaynetværket (budget) fjernet fra alle tidligere gemte rapporter, der også brugte "Annoncegruppe", "søgeord til Søgenetværket" eller "Etiket (annoncegruppe)".
  • Mistet IS på Søgning (rangering): Den procentdel af tiden, hvor dine annoncer ikke blev vist på Søgenetværket på grund af en dårlig annoncerangering i auktionen.
    Bemærk Mistet IS (rangering) vises ikke på fanen Annoncegrupper, hvis dit budget er blevet opbrugt inden for det datointerval, der undersøges.
  • Mistet IS på Displaynetværket (rangering): Den procentdel af tiden, hvor dine annoncer ikke blev vist på Displaynetværket på grund af en dårlig annoncerangering i auktionen.
    Bemærk Mistet IS (rangering) vises ikke på fanen Annoncegrupper, hvis dit budget er blevet opbrugt inden for det datointerval, der undersøges.
  • IS for eksakt match på Søgning: Det antal eksponeringer, som du har modtaget, divideret med det estimerede antal eksponeringer, som du var kvalificeret til at modtage på Søgenetværket, for søgetermer, der var et eksakt match med dine søgeord (eller var nære varianter af dine søgeord). Dette er ikke tilgængeligt for Shopping-kampagner.

Husk!

• Metrics for eksponeringsandel rapporteres separat for hver kampagnetype og samles ikke på tværs af kontoen.
  • Alle metrics for eksponeringsandel opdateres i løbet af 1-2 dage.
  • Data til kolonner med eksponeringsandel for kampagner på Søgenetværket og Displaynetværket er tilgængelige fra oktober 2012 og fremefter. Eksponeringsandel for Shopping-kampagner er tilgængelig fra september 2013 og fremefter med undtagelse af "Mistet IS på Søgning (budget)", som er tilgængelig fra november 2014.