Obtenir les dades de quota d'impressions

La quota d'impressions compara el rendiment del vostre anunci amb el dels anuncis d'altres anunciants.

Aquesta mètrica es calcula dividint el nombre d'impressions que ha rebut el vostre anunci pel total d'impressions que podia rebre.

Aquest article explica com podeu veure les dades de quota d'impressions i quines mètriques heu d'examinar, i us ofereix més informació sobre com funciona la quota d'impressions.

Abans de començar

Llegiu l'article Sobre la quota d'impressions si és la primera vegada que en sentiu a parlar.

Instruccions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes i seleccioneu Campanyes, Grups d'anuncis. També podeu fer clic al menú desplegable Públics, paraules clau i contingut del menú de seccions i seleccionar Paraules clau de cerca.
  3. Feu clic a la icona de columnes Una foto de la icona de columnes de Google Ads.
  4. Feu clic al menú desplegable Mètriques de competitivitat i seleccioneu Quota d'impr. de cerca i Quota d'impr. de display marcant les caselles que hi ha al costat dels noms de les columnes.
  5. Feu clic a Aplica. Ara les dades del percentatge d'impressions es mostraran a la taula d'estadístiques.

Altres maneres de consultar el percentatge d'impressions

• Podeu consultar les dades del percentatge d'impressions de paraules clau i grups d'anuncis concrets activant la columna "Percentatge d'impressions" a les pàgines Grups d'anuncis i Paraules clau.
  • Per a les campanyes de compres, podeu consultar les dades de quota d'impressions a les pàgines Campanyes, Grups d'anuncis o Grups de productes.

Quines mètriques cal veure

Aquí teniu algunes mètriques que us ajudaran a entendre la vostra quota d'impressions:

• Quota d'impressions de cerca: nombre d'impressions que heu rebut a la Xarxa de Cerca dividit pel nombre estimat d'impressions que podíeu haver rebut.
  • Quota d'impressions de display: nombre d'impressions que heu rebut a la Xarxa de Display dividit pel nombre estimat d'impressions que podíeu haver rebut.
  • Quota d'impressions perdudes de cerca (pressupost): percentatge de temps que els vostres anuncis no s'han mostrat a la Xarxa de Cerca perquè el pressupost era insuficient. Aquestes dades només estan disponibles al nivell de campanya.
    Nota: a l'editor d'informes, la quota d'impressions perdudes de cerca (pressupost) està disponible a l'informe de campanyes, però no a l'informe de grups d'anuncis. El juny de 2022, la mètrica Quota d'impressions perdudes de cerca (pressupost) es va treure de tots els informes desats anteriorment que també utilitzaven "Grup d'anuncis", "Paraula clau de cerca" o "Etiqueta (grup d'anuncis)".
  • Quota d'impressions perdudes de display (pressupost): percentatge de temps que els anuncis no s'han mostrat a la Xarxa de Display perquè el pressupost era insuficient. Aquestes dades només estan disponibles al nivell de campanya.
    Nota: a l'editor d'informes, la quota d'impressions perdudes de display (pressupost) està disponible a l'informe de campanyes, però no a l'informe de grups d'anuncis. El juny de 2022, la mètrica Quota d'impressions perdudes de display (pressupost) es va treure de tots els informes desats anteriorment que també utilitzaven "Grup d'anuncis", "Paraula clau de cerca" o "Etiqueta (grup d'anuncis)".
  • Quota d'impressions perdudes de cerca (rànquing): percentatge de temps que els anuncis no s'han mostrat a la Xarxa de Cerca a causa d'un rànquing d'anunci insuficient a la subhasta.
    Nota: la quota d'impressions perdudes (rànquing) no es mostrarà a la pestanya Grups d'anuncis si el pressupost s'ha esgotat en algun moment de l'interval de dates que consulteu.
  • Quota d'impressions perdudes de display (rànquing): percentatge de temps que els anuncis no s'han mostrat a la Xarxa de Display a causa d'un rànquing d'anunci insuficient.
    Nota: la quota d'impressions perdudes (rànquing) no es mostrarà a la pestanya Grups d'anuncis si el pressupost s'ha esgotat en algun moment de l'interval de dates que consulteu.
  • Quota d'impr. de cerca de concordança exacta: nombre d'impressions que heu rebut dividit pel nombre estimat d'impressions que podíeu haver rebut a la Xarxa de Cerca per als termes de cerca que coincidien exactament amb les vostres paraules clau (o que n'eren variants properes). Aquesta opció no està disponible per a les campanyes de compres.

Recordatori

• Les mètriques de quota d'impressions de cada tipus de campanya s'inclouen als informes per separat i no es combinen amb les de tot el compte.
  • Totes les mètriques de quota d'impressions s'actualitzen en un termini d'entre 1 i 2 dies.
  • Les dades de les columnes de quota d'impressions corresponents a les campanyes de la Xarxa de Cerca i de la Xarxa de Display estan disponibles des de l'octubre de 2012 fins al moment actual. En el cas de les campanyes de compres, hi ha dades de quota d'impressions des del setembre de 2013 fins a l'actualitat, excepte en el cas de la mètrica "Quota d'impressions perdudes de cerca (pressupost)", que està disponible des del novembre de 2014.