Endre, fjern eller last ned negative søkeord

Med negative søkeord kan du sørge for at kampanjene dine i enda større grad fokuserer på det kundene faktisk søker etter.

Denne artikkelen forklarer hvordan du administrerer negative søkeord ved å endre, fjerne og laste ned flere negative søkeord om gangen. Finn ut hvordan du legger til negative søkeord.

Slik ser du negative søkeord på kontonivå

Du kan se de negative søkeordene på kontonivå ved å klikke på «Innstillinger», «Kontoinnstillinger» og deretter «Negative søkeord».

Slik filtrerer du negative søkeord

1. Klikk på Legg til filter i «Negative søkeord»-delen.
  2. Velg søkeordtekst eller samsvartype.
  3. Velg ønskede alternativer, og klikk på Bruk.

Slik endrer du negative søkeord

1. Hold markøren over et søkeord i «Negative søkeord»-delen for å se blyantikonet Endre, og klikk på det.
  2. Endre søkeordet eller samsvartypen.
  3. Klikk på Lagre.

Slik fjerner du negative søkeord

1. Finn søkeordet du vil fjerne, i «Negative søkeord»-delen, og klikk i avmerkingsboksen ved siden av det.
  2. Klikk på Fjern øverst i listen.
  3. Bekreft valget ved å klikke på Fjern igjen.

Slik laster du ned negative søkeord

1. Klikk på nedlastingsikonet Et bilde av nedlastingsikonet for Google Ads og Merchant Center øverst til høyre i «Negative søkeord»-delen.

Sånn kan du se negative søkeord

For å se de negative søkeordene dine, klikk på Søkeord i sidemenyen og så på Negative søkeord øverst.

Sånn kan du endre negative søkeord

1. Plassér markøren over høyre side av det negative søkeordet, og velg blyantikonet Endre.
  2. Endre det negative søkeordet. Du kan endre samsvartypen for det aktuelle negative søkeordet via rullegardinmenyen.
  3. Klikk på Lagre.

Sånn kan du fjerne negative søkeord

1. Merk av i avmerkingsboksen ved siden av de negative søkeordene du vil fjerne.
  2. Velg Fjern

Sånn kan du laste ned negative søkeord

1. Klikk på prikkeikonet over tabellen.
  2. Klikk på nedlastingsknappen Et bilde av nedlastingsikonet for Google Ads og Merchant Center.
  3. Velg hvilket format du vil ha rapporten i. Du kan også velge å få rapporten tilsendt på e-post eller angi at du vil ha fremtidige rapporter tilsendt.

Link til relatert innhold