Endre, fjern eller last ned negative søkeord

Med negative søkeord kan du sørge for at kampanjene dine i enda større grad fokuserer på det kundene dine faktisk søker etter.

I denne artikkelen forklarer vi hvordan du administrerer negative søkeord ved å endre, fjerne og laste ned flere negative søkeord om gangen. Dette innholdet gjelder bare for søkekampanjer. Finn ut hvordan du kan legge til negative søkeord

Før du begynner

Nå administrerer de fleste av brukerne kontoen sin i den nye utgaven av Google Ads. Hvis du fremdeles bruker den forrige utgaven av AdWords, velger du Forrige nedenfor. Finn ut mer

Sånn kan du se negative søkeord

Du kan se de negative søkeordene dine ved å følge denne fremgangsmåten:

1. Klikk på Søkeord-fanen.
  2. Klikk på Negative søkeord-fanen.
  3. Nå kan du se to tabeller: «Annonsegruppenivå» og «Kampanjenivå». Ad group and Campaign level

Sånn kan du endre negative søkeord

1. Merk av i avmerkingsboksen ved siden av de negative søkeordene du vil endre.
  2. Klikk på Endre-rullegardinmenyen i «Annonsegruppenivå»- eller «Kampanjenivå»-tabellen, og velg deretter «Endre søkeordtekst ...». Du kan endre de negative søkeordene enkeltvis i feltene som vises.

• (Valgfritt) For å endre samsvartypen for et negativt søkeord, velg en ny samsvartype på rullegardinmenyen.
  3. Klikk på Lagre.

Sånn kan du fjerne negative søkeord

1. Merk av i avmerkingsboksen ved siden av de negative søkeordene du vil fjerne.
  2. Klikk på Endre-rullegardinmenyen i «Annonsegruppenivå»- eller «Kampanjenivå»-tabellen, og velg så «Fjern søkeordene».

Sånn kan du laste ned negative søkeord

1. Merk av i avmerkingsboksen ved siden av de negative søkeordene du vil laste ned.
  2. Klikk på nedlastingsknappen download icon i Annonsegruppenivå- eller Kampanjenivå-tabellen.
  3. Nå vises «Last ned og planlegg utsendelse av en rapport»-delen. Skriv inn et navn på rapporten i «Rapportnavn»-feltet. Velg filformat på «Format»-rullegardinmenyen.
  4. Klikk på Opprett.

Link til beslektet innhold