Endre, fjern eller last ned negative søkeord

Med negative søkeord kan du sørge for at kampanjene dine i enda større grad fokuserer på det kundene dine faktisk søker etter.

I denne artikkelen forklarer vi hvordan du administrerer negative søkeord ved å endre, fjerne og laste ned flere negative søkeord om gangen. Dette innholdet gjelder bare for søkekampanjer. Finn ut hvordan du kan legge til negative søkeord

Sånn kan du se negative søkeord

For å se de negative søkeordene dine, klikk på Søkeord i sidemenyen og så på Negative søkeord øverst.

Sånn kan du endre negative søkeord

1. Plassér markøren over høyre side av det negative søkeordet, og velg blyantikonet Endre.
  2. Endre det negative søkeordet. Du kan endre samsvartypen for det aktuelle negative søkeordet via rullegardinmenyen.
  3. Klikk på Lagre.

Sånn kan du fjerne negative søkeord

1. Merk av i avmerkingsboksen ved siden av de negative søkeordene du vil fjerne.
  2. Velg Fjern

Sånn kan du laste ned negative søkeord

1. Klikk på prikkeikonet over tabellen.
  2. Klikk på nedlastingsknappen download icon.
  3. Velg hvilket format du vil ha rapporten i. Du kan også velge å få rapporten tilsendt på e-post eller angi at du vil ha fremtidige rapporter tilsendt.

Link til beslektet innhold