Uitsluitingszoekwoorden bewerken, verwijderen of downloaden

Met uitsluitingszoekwoorden kunt u uw campagnes beter richten op waar uw klanten daadwerkelijk naar op zoek zijn.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u uw uitsluitingszoekwoorden beheert door ze bulksgewijs te bewerken, te verwijderen en te downloaden. Deze content is van toepassing op uw campagnes in het zoeknetwerk. Meer informatie over hoe u uitsluitingszoekwoorden toevoegt

Toegang tot uw uitsluitingszoekwoorden

Voor toegang tot uw uitsluitingszoekwoorden, klikt u in het paginamenu op Zoekwoorden en vervolgens bovenaan op Uitsluitingszoekwoorden

Uitsluitingszoekwoorden bewerken

1. Plaats uw cursor op de rechterkant van het uitsluitingszoekwoord en selecteer het potloodpictogram Bewerken.
  2. Bewerk uw uitsluitingszoekwoord. Als u het zoektype van uw uitsluitingszoekwoord wilt wijzigen, gebruikt u het dropdownmenu om een ​​nieuw zoektype te selecteren.
  3. Klik op Opslaan.

Uitsluitingszoekwoorden verwijderen

1. Vink het selectievakje aan naast de uitsluitingszoekwoorden die u wilt verwijderen.
  2. Selecteer Verwijderen

Uitsluitingszoekwoorden downloaden

1. Klik boven de tabel op het pictogram met de drie stippen .
  2. Klik op de knop Downloaden download icon.
  3. Kies de indeling waarin u uw rapport wilt downloaden. U kunt het rapport ook naar uzelf e-mailen of plannen dat rapporten naar u worden verzonden.