Negatiivisten avainsanojen muokkaaminen, poistaminen ja lataaminen

Negatiivisten avainsanojen avulla voit keskittyä kampanjoissasi paremmin siihen, mitä asiakkaasi todellisuudessa hakevat.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit muokata, poistaa ja ladata useita negatiivisia avainsanoja kerralla. Lue lisää negatiivisten avainsanojen lisäämisestä.

Näin löydät tilitason negatiiviset avainsanat

Voit siirtyä tilitason negatiivisiin avainsanoihin klikkaamalla Asetukset ja valitsemalla Tilin asetukset ja sitten Negatiiviset avainsanat.

Negatiivisten avainsanojen suodattaminen

1. Klikkaa Negatiiviset avainsanat ‐osiosta Lisää suodatin
  2. Valitse Avainsanateksti tai Vastaavuustyyppi.
  3. Valitse sopivat vaihtoehdot ja klikkaa Käytä.

Negatiivisten avainsanojen muokkaaminen

1. Vie kohdistin Negatiiviset avainsanat ‐osiossa avainsanan päälle ja klikkaa näkyviin tulevaa kynäkuvaketta Muokkaa.
  2. Muuta avainsanaa tai vastaavuustyyppiä.
  3. Klikkaa Tallenna.

Negatiivisten avainsanojen poistaminen

1. Etsi Negatiiviset avainsanat ‐osiosta poistettava avainsana ja klikkaa sen vieressä olevaa valintaruutua.
  2. Klikkaa listan yläreunasta Poista.
  3. Vahvista klikkaamalla uudelleen Poista.

Negatiivisten avainsanojen lataaminen

1. Klikkaa Negatiiviset avainsanat ‐osion oikeasta yläkulmasta latauskuvaketta Kuva Google Adsin ja Kauppiaskeskuksen latauskuvakkeesta.

Negatiivisten avainsanojen katsominen

Näet negatiiviset avainsanat, kun klikkaat sivuvalikosta Avainsanat ja sitten ylhäältä Negatiiviset avainsanat

Negatiivisten avainsanojen muokkaaminen

1. Vie kohdistin negatiivisen avainsanan oikealle puolelle ja valitse kynäkuvake Muokkaa.
  2. Muokkaa negatiivista avainsanaa. Jos haluat vaihtaa negatiivisen avainsanan hakutyypin, valitse avattavasta valikosta uusi hakutyyppi.
  3. Klikkaa Tallenna.

Negatiivisten avainsanojen poistaminen

1. Valitse poistettavien negatiivisten avainsanojen viereiset valintaruudut.
  2. Valitse Poista

Negatiivisten avainsanojen lataaminen

1. Klikkaa taulukon yläpuolelta kolmen pisteen kuvaketta .
  2. Klikkaa latauspainiketta Kuva Google Adsin ja Kauppiaskeskuksen latauskuvakkeesta.
  3. Valitse raportin latausmuoto. Voit myös lähettää raportin itsellesi sähköpostilla tai ajoittaa raporttien lähettämisen itsellesi.