Rediger, fjern eller download negative søgeord

Negative søgeord kan hjælpe dig med at fokusere dine kampagner på det, som dine kunder faktisk søger efter.

I denne artikel viser vi dig, hvordan du administrerer dine negative søgeord ved at redigere, fjerne og downloade dem samlet. Dette indhold gælder for søgekampagner. Se, hvordan du tilføjer negative søgeord

Sådan får du adgang til dine negative søgeord

Hvis du vil se dine negative søgeord, skal du klikke på Søgeord i sidemenuen og dernæst klikke på negative søgeord øverst på siden.

Sådan redigerer du negative søgeord

1. Placer markøren over højre side af det negative søgeord, og vælg blyantikonet Rediger.
  2. Rediger dit negative søgeord. Hvis du vil ændre dit negative søgeords matchtype, skal du vælge en ny matchtype i rullemenuen.
  3. Klik på Gem.

Sådan fjerner du negative søgeord

1. Markér afkrydsningsfelterne ud for de negative søgeord, du ønsker at fjerne.
  2. Vælg Fjern

Sådan downloader du negative søgeord

1. Klik på ikonet med tre prikker over tabellen.
  2. Klik på downloadknappen download icon.
  3. Vælg downloadformat for din rapport. Du kan også sende rapporten til dig selv via mail eller planlægge, at rapporter skal sendes til dig.