Rediger, fjern eller download negative søgeord

Negative søgeord kan hjælpe dig med at fokusere dine kampagner på det, som dine kunder faktisk søger efter.

I denne artikel viser vi dig, hvordan du administrerer dine negative søgeord ved at redigere, fjerne og downloade dem samlet. Få flere oplysninger om, hvordan du tilføjer negative søgeord.

Sådan får du adgang til negative søgeord på kontoniveau

Du kan få adgang til negative søgeord på kontoniveau ved at klikke på Indstillinger og derefter klikke på Kontoindstillinger og Negative søgeord.

Sådan filtrerer du negative søgeord

1. Klik på Tilføj filter i sektionen Negative søgeord.
  2. Vælg Søgeordstekst eller Matchtype.
  3. Vælg de relevante muligheder, og klik på Anvend.

Sådan redigerer du negative søgeord

1. Gå til sektionen Negative søgeord, hold markøren over et søgeord for at få vist blyantikonet Rediger, og klik på det.
  2. Skift søgeordet eller matchtypen.
  3. Klik på Gem.

Sådan fjerner du negative søgeord

1. Find det søgeord, du vil fjerne, i sektionen Negative søgeord, og klik på afkrydsningsfeltet ud for det.
  2. Klik på Fjern øverst på listen.
  3. Bekræft ved at klikke på Fjern igen.

Sådan downloader du negative søgeord

1. Klik på ikonet Download Et billede af downloadikonet for Google Ads og Merchant Center øverst til højre i sektionen Negative søgeord.

Sådan får du adgang til dine negative søgeord

Hvis du vil se dine negative søgeord, skal du klikke på Søgeord i sidemenuen og dernæst klikke på negative søgeord øverst på siden.

Sådan redigerer du negative søgeord

1. Placer markøren over højre side af det negative søgeord, og vælg blyantikonet Rediger.
  2. Rediger dit negative søgeord. Hvis du vil ændre dit negative søgeords matchtype, skal du vælge en ny matchtype i rullemenuen.
  3. Klik på Gem.

Sådan fjerner du negative søgeord

1. Markér afkrydsningsfelterne ud for de negative søgeord, du ønsker at fjerne.
  2. Vælg Fjern

Sådan downloader du negative søgeord

1. Klik på ikonet med tre prikker over tabellen.
  2. Klik på downloadknappen Et billede af downloadikonet for Google Ads og Merchant Center.
  3. Vælg downloadformat for din rapport. Du kan også sende rapporten til dig selv via mail eller planlægge, at rapporter skal sendes til dig.