Rediger, fjern eller download negative søgeord

Negative søgeord kan hjælpe dig med at fokusere dine kampagner på det, som dine kunder faktisk søger efter.

I denne artikel viser vi dig, hvordan du administrerer dine negative søgeord ved at redigere, fjerne og downloade dem samlet. Dette indhold gælder for søgekampagner. Få flere oplysninger om, hvordan du tilføjer negative søgeord

Før du begynder

De fleste brugere administrerer nu deres konti via den nye Google Ads-oplevelse. Hvis du stadig bruger den forrige AdWords-oplevelse, skal du vælge Forrige nedenfor. Få flere oplysninger

Sådan får du adgang til dine negative søgeord

Hvis du vil have adgang til dine negative søgeord, skal du følge disse trin:

1. Klik på fanen Søgeord.
  2. Klik på fanen Negative søgeord.
  3. Der vises to tabeller: "Annoncegruppeniveau" og "Kampagneniveau". Ad group and Campaign level

Sådan redigerer du dine negative søgeord

1. Markér afkrydsningsfelterne ud for de negative søgeord, du ønsker at redigere.
  2. Klik på rullemenuen Rediger i tabellen "Annoncegruppeniveau" eller "Kampagneniveau", og vælg derefter "Skift søgeordstekst...". Foretag ændringer af hvert enkelt negativt søgeord i de viste felter.

• (Valgfrit) Brug rullemenuen til at vælge en ny matchtype, hvis du ønsker at ændre matchtypen for dit negative søgeord.
  3. Klik på Gem.

Sådan fjerner du negative søgeord

1. Markér afkrydsningsfelterne ud for de negative søgeord, du ønsker at fjerne.
  2. Klik på rullemenuen Rediger i tabellen "Annoncegruppeniveau" eller "Kampagneniveau", og vælg derefter "Fjern søgeord".

Sådan downloader du negative søgeord

1. Markér afkrydsningsfelterne ud for de negative søgeord, du ønsker at downloade.
  2. Klik på downloadknappen download icon i tabellen "Annoncegruppeniveau" eller "Kampagneniveau".
  3. Du får vist afsnittet "Download og planlæg rapport". Angiv et navn til din rapport i feltet "Rapportnavn". Vælg et format til din fil i rullemenuen "Format".
  4. Klik på Opret.