Editar, treure o baixar paraules clau negatives

Les paraules clau negatives poden fer que les campanyes se centrin més en el que realment cerquen els clients.

Aquest article explica com es poden editar, treure o baixar paraules clau negatives de manera massiva. Obteniu més informació sobre com podeu afegir paraules clau negatives.

Com es pot accedir a les paraules clau negatives del nivell de compte

Per accedir a les paraules clau negatives del nivell de compte, feu clic a Configuració, a Configuració del compte i, tot seguit, a Paraules clau negatives.

Com es poden filtrar les paraules clau negatives

1. A la secció Paraules clau negatives, feu clic a Afegeix un filtre
  2. Seleccioneu Text de la paraula clau o Tipus de concordança.
  3. Seleccioneu les opcions rellevants i feu clic a Aplica.

Com es poden editar les paraules clau negatives

1. A la secció Paraules clau negatives, passeu el cursor per sobre d'una paraula clau perquè es mostri la icona de llapis Edita i feu-hi clic.
  2. Canvieu la paraula clau o el tipus de concordança.
  3. Feu clic a Desa.

Com es poden treure les paraules clau negatives

1. A la secció Paraules clau negatives, cerqueu la paraula clau que vulgueu treure i feu clic a la casella de selecció que hi ha al costat.
  2. A la part superior de la llista, feu clic a Treu.
  3. Torneu a fer clic a Suprimeix per confirmar l'acció.

Com es poden baixar les paraules clau negatives

1. A la secció Paraules clau negatives, feu clic a la icona de baixada Imatge de la icona de baixada de Google Ads i de Merchant Center que hi ha a l'extrem superior dret.

Com podeu accedir a les paraules clau negatives

Per accedir a les paraules clau negatives, al menú de pàgines de l'esquerra, feu clic a Paraules clau i, tot seguit, feu clic a Paraules clau negatives, a la part superior.

Com podeu editar les paraules clau negatives

1. Situeu el cursor a sobre del costat dret de la paraula clau negativa i seleccioneu la icona de llapis Edita.
  2. Editeu la paraula clau negativa. Per canviar el tipus de concordança de la paraula clau negativa, feu servir el menú desplegable per seleccionar-ne un altre tipus.
  3. Feu clic a Desa.

Com podeu treure paraules clau negatives

1. Marqueu les caselles situades al costat de les paraules clau negatives que vulgueu treure.
  2. Seleccioneu Treu

Com podeu baixar les paraules clau negatives

1. Seleccioneu la icona de tres punts  que hi ha a sobre de la taula.
  2. Feu clic al botó de baixada Imatge de la icona de baixada de Google Ads i de Merchant Center.
  3. Trieu el format de baixada de l'informe. També us podeu enviar l'informe per correu electrònic o programar els informes perquè se us enviïn.