Configurar la segmentació per dispositiu mòbil

Important: la configuració de segmentació per a dispositius que es descriu tot seguit ha canviat.

En aquest article trobareu instruccions sobre com podeu definir la segmentació per dispositiu mòbil a la pestanya Configuració. Aquestes opcions de configuració us permeten centrar els vostres anuncis en determinats tipus de dispositius.

Abans de començar

Consulteu més informació sobre aquestes opcions de configuració a l'article Sobre la configuració de la segmentació per dispositiu mòbil.

Instruccions

Orienteu els anuncis a sistemes operatius, models de dispositius, operadors de telefonia mòbil i xarxes sense fil en telèfons intel·ligents i tauletes amb navegadors complets.

Campanyes de la Xarxa de Display

A les campanyes de display que mostren anuncis de text, d'imatge o de vídeo, feu el següent:

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Campanyes.
  4. Seleccioneu una de les campanyes del tipus "Només per a la Xarxa de Display: totes les funcions" que tingueu.
  5. Feu clic a la pestanya Configuració.
  6. A la secció Configuració avançada, utilitzeu el signe de suma per desplegar "Dispositiu: segmenteu per les tauletes i els dispositius mòbils seleccionats".
  7. Per desplegar la secció, feu clic a Edita, al costat de "Dispositius".
  8. Per desactivar l'opció per mostrar anuncis en un tipus de dispositiu concret, desmarqueu la casella que hi ha al seu costat.
  9. Per triar els tipus d'inventari d'anuncis concrets (els tipus d'espais per als vostres anuncis), marqueu la casella del tipus de dispositiu específic i feu clic al menú desplegable per seleccionar els tipus d'inventari.

• Ordinadors: l'opció predeterminada per als ordinadors és Tot l'inventari.
    • Mòbil: té les opcions "Aplicació per a mòbils", "Intersticial d'aplicació per a mòbils" i "Web per a mòbils". Si les seleccioneu totes, els anuncis tindran l'opció d'inventari "Mostra sempre en mòbils".
    • Tauleta: té les opcions "Aplicació per a tauletes", "Intersticial d'aplicació per a tauletes" i "Web per a tauletes". Si les seleccioneu totes, els anuncis tindran l'opció d'inventari "Mostra sempre en tauletes".
  10. Per orientar els anuncis a sistemes operatius, models o operadors de telefonia mòbil concrets dels dispositius, feu clic a "Opcions avançades per a mòbils i tauletes".

• Sistemes operatius: trieu si voleu mostrar els anuncis als usuaris de tots els sistemes operatius o bé orientar-los a sistemes operatius concrets. Exemple: Android o iOS.
    • Models de dispositius: trieu si voleu mostrar els anuncis en totes les marques i versions de dispositius disponibles o només a les que seleccioneu.
    • Operadors: trieu si voleu mostrar els anuncis als usuaris de tots els operadors de telefonia mòbil o només als de la zona a la qual orienteu els anuncis. Podeu orientar els anuncis a usuaris que utilitzin un operador determinat, independentment del tipus de connexió (com ara Wi-Fi o específica de l'operador). Recordeu que l'opció per triar operadors concrets als quals orientar les campanyes s’ofereix a molts països, però no a tots.
    • Wi-Fi: per mostrar els anuncis als usuaris de xarxes sense fil, seleccioneu "Trànsit Wi-Fi". Si incloeu el trànsit Wi-Fi, orientareu els anuncis a tots els usuaris de Wi-Fi, independentment de l'operador de telefonia que utilitzin.

Campanyes només per a mòbils

A les campanyes que mostren anuncis de promoció d'aplicacions o altres anuncis només per a mòbils en telèfons intel·ligents i tauletes amb navegadors d'Internet complets, feu el següent:

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Campanyes.
  4. Seleccioneu una de les campanyes de "Només per a la Xarxa de Display".
  5. Feu clic a la pestanya Configuració.
  6. Al costat de "Dispositius", feu clic a Edita.
  7. La secció es desplegarà i podreu triar els sistemes operatius, els models de dispositiu, i els operadors de telefonia mòbil i Wi-Fi que vulgueu.
    • Sistemes operatius: trieu si voleu mostrar els anuncis als usuaris de tots els sistemes operatius o bé orientar-los a sistemes operatius concrets. Exemple: Android o iOS.
    • Models de dispositius: trieu si voleu mostrar els anuncis en totes les marques i versions de dispositius disponibles o només a les que seleccioneu.
    • Operadors: trieu si voleu mostrar els anuncis als usuaris de tots els operadors de telefonia mòbil o només als de la zona a la qual orienteu els anuncis. Ara també podeu orientar els anuncis a usuaris que utilitzin un operador determinat, independentment del tipus de connexió (com ara Wi-Fi o específica de l'operador). Recordeu que l'opció per triar operadors concrets als quals orientar les campanyes s’ofereix a molts països, però no a tots.
    • Wi-Fi: per mostrar els anuncis als usuaris de xarxes sense fil, seleccioneu "Trànsit Wi-Fi". Si incloeu el trànsit Wi-Fi, orientareu els anuncis a tots els usuaris de Wi-Fi, independentment de l'operador de telefonia que utilitzin.