Kolommen toevoegen aan of verwijderen uit uw tabel met statistieken

In de kolommen van de tabel met statistieken vindt u statistische gegevens, prestatiegegevens en statusupdates van uw campagnes, advertentiegroepen, advertenties en zoekwoorden.

In dit artikel leest u hoe u de tabel met statistieken aanpast zodat u de gegevens ziet die het meest relevant zijn voor uw bedrijf.

Instructies

De meeste gebruikers kunnen nu uitsluitend hun accounts beheren met het nieuwe, verbeterde Google Ads. Als u nog steeds de vorige AdWords-versie gebruikt, kiest u hieronder VorigeMeer informatie

1. Log in op uw AdWords-account.
  2. Klik op het tabblad Campagnes.
  3. Als u de gegevens voor een bepaalde periode wilt bekijken, klikt u op het periodemenu rechtsboven op de pagina en selecteert u de periode die u wilt analyseren.
  4. Klik op een van de tabbladen die midden op de pagina worden weergegeven, zoals het tabblad Campagnes, Advertentiegroepen, Advertenties of Zoekwoorden.
  5. Klik boven de tabel met statistieken op de knop Kolommen.
  6. Selecteer 'Kolommen aanpassen' in het dropdown-menu.
  7. Selecteer de kolommen die u in de tabel wilt weergeven. U kunt alle kolommen in een categorie toevoegen of verwijderen door te klikken op 'Alle kolommen toevoegen' of 'Alle kolommen verwijderen'.U kunt de kolommen slepen en neerzetten om ze te rangschikken in de door u gewenste volgorde.
  8. Als u de kolommen wilt opslaan voor toekomstig gebruik, vinkt u het selectievakje 'Deze reeks kolommen opslaan' aan en geeft u in het vak dat wordt weergegeven, een titel op. De opgeslagen kolommen worden nu weergegeven in het dropdown-menu 'Kolommen aanpassen'.
  9. Klik op Opslaan. Als u kolommen heeft toegevoegd, worden deze weergegeven in uw tabel met statistieken.
  10. Wanneer de tabel met statistieken eruitziet zoals u dat wilt, kunt u de gegevens downloaden naar een rapport. Klik hiervoor op de downloadknop download icon.

Tip

Nadat u de kolommen heeft toegevoegd die voor u interessant zijn, kunt u op een kolomnaam klikken om de kolommen te sorteren op het desbetreffende onderwerp. Als u bijvoorbeeld op de kolom Advertentiegroep klikt, wordt de informatie alfabetisch op advertentiegroep gesorteerd. Als u op de kolom Vertoningen klikt, worden uw advertentiegroepen gesorteerd op basis van het aantal vertoningen, te beginnen met de advertentiegroep met de meeste vertoningen.