Tilastotaulukon sarakkeiden lisääminen ja poistaminen

Tilastotaulukon sarakkeissa näkyy kampanjoiden, mainosryhmien, mainosten ja avainsanojen mittareita, tulosdataa ja tilapäivityksiä.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit muokata tilastotaulukkoasi siten, että voit tarkastella liiketoimintasi kannalta tärkeimpiä tietoja.

Ohjeet

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa avattavaa Kampanjat-valikkoa. Valitse Kampanjat, Mainosryhmät tai Mainokset.
    • Vaihtoehtoisesti voit klikata avattavaa Yleisöt, avainsanat ja sisältö ‐valikkoa. Valitse sitten Hakuavainsanat.
  3. Klikkaa tilastotaulukon yläpuolelta Sarakkeet-kuvaketta Kuva Google Ads ‐sarakekuvakkeesta.
  4. Valitse avattavasta valikosta Muokkaa sarakkeita.
  5. Valitse taulukkoon lisättävät sarakkeet. Voit valita kaikki yksittäisen luokan sarakkeet tai poistaa valinnan niistä.
  6. Jos haluat tallentaa sarakejoukon myöhempää käyttöä varten, klikkaa Tallenna sarakejoukko (valinnainen) ‑kenttää ja kirjoita sarakejoukon nimi. Tallentamasi sarakkeet näkyvät nyt avattavassa Muokkaa sarakkeita ‑valikossa.
  7. Valitse Käytä. Jos olet lisännyt sarakkeita, näet ne tilastotaulukossa.

Vinkki

Kun olet lisännyt itseäsi kiinnostavat sarakkeet, voit tehdä lajittelun aihekohtaisesti klikkaamalla sarakkeen nimeä. Voit klikata esimerkiksi Mainosryhmä‑saraketta, jos haluat lajitella tiedot aakkosjärjestyksessä mainosryhmien mukaan, tai Impressiot‑saraketta, jos haluat lajitella tiedot impressiomäärien mukaan.