Tilføj eller fjern kolonner i din statistiktabel

Kolonner i statistiktabellen er designet til at vise metrics, effektivitetsdata og statusopdateringer om dine kampagner, annoncegrupper, annoncer og søgeord.

I denne artikel får du flere oplysninger om, hvordan du kan tilpasse din statistiktabel, så du kan gennemgå de data, der betyder mest for din virksomhed.

Vejledning

De fleste brugere administrerer nu deres konti via den nye Google Ads-oplevelse. Hvis du stadig bruger den forrige AdWords-oplevelse, skal du vælge Forrige nedenfor. Få flere oplysninger

1. Log ind på din AdWords-konto.
  2. Klik på fanen Kampagner.
  3. Hvis du vil se data for et bestemt tidsrum, skal du klikke på menuen til at angive et datointerval i sidens øverste hjørne og vælge det tidsrum, som du vil analysere.
  4. Klik på en af de faner, der vises midt på siden, f.eks. Kampagner, Annoncegrupper, Annoncer eller Søgeord.
  5. Klik på knappen Kolonner over statistiktabellen.
  6. Vælg "Rediger kolonner" på rullemenuen.
  7. Vælg de kolonner, som du vil have vist i tabellen. Du kan tilføje eller fjerne alle kolonnerne i en enkelt kategori ved at klikke på "Tilføj alle kolonner" eller "Fjern alle kolonner".Træk og slip kolonnerne for at arrangere dem i din foretrukne rækkefølge.
  8. Hvis du vil gemme kolonnerne til fremtidig brug, skal du markere afkrydsningsfeltet "Gem dette sæt kolonner" og indtaste en titel i det viste felt. Dine gemte kolonner vises nu på rullemenuen "Rediger kolonner".
  9. Klik på Gem. Hvis du har tilføjet kolonner, vises de i din statistiktabel.
  10. Når din statistiktabel ser ud, som du vil have den, kan du downloade dataene i en rapport. Du skal bare klikke på downloadknappen download icon.

Tip!

Når du har tilføjet de kolonner, der interesserer dig, kan du klikke på et vilkårligt kolonnenavn for at sortere efter det pågældende emne. Du kan f.eks. klikke på kolonnen "Annoncegruppe" for at sortere alfabetisk efter annoncegrupper eller på kolonnen "Eksponeringer" for at sortere dine annoncegrupper fra dem med flest eksponeringer til dem med færrest.