Tilføj eller fjern kolonner i din statistiktabel

Kolonner i statistiktabellen er designet til at vise metrics, effektivitetsdata og statusopdateringer om dine kampagner, annoncegrupper, annoncer og søgeord.

I denne artikel får du flere oplysninger om, hvordan du kan tilpasse din statistiktabel, så du kan gennemgå de data, der betyder mest for din virksomhed.

Vejledning

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Hvis du vil se data for en bestemt periode, skal du klikke på datointervalvælgeren i øverste hjørne af siden og vælge den periode, som du vil analysere.
  3. Klik på Kampagner, Annoncegrupper, Annoncer og udvidelser eller Søgeord på sidemenuen til venstre.
  4. Klik på ikonet Kolonner Et billede af Google Ads-kolonneikonet over statistiktabellen.
  5. Vælg Rediger kolonner på rullemenuen.
  6. Vælg de kolonner, som du vil have få vist i tabellen. Du kan markere eller fjerne markeringen af alle kolonnerne i en enkelt kategori.
  7. (Valgfrit) Hvis du vil gemme kolonnesættet til fremtidig brug, skal du klikke i feltet "Gem dit kolonnesæt (valgfrit)" og indtaste et navn for dit kolonnesæt. Dine gemte kolonner vises nu på rullemenuen "Rediger kolonner".
  8. Klik på Anvend. Hvis du har tilføjet kolonner, vises de i din statistiktabel.

Tip!

Når du har tilføjet de kolonner, der interesserer dig, kan du klikke på et vilkårligt kolonnenavn for at sortere efter det pågældende emne. Du kan f.eks. klikke på kolonnen "Annoncegruppe" for at sortere alfabetisk efter annoncegrupper eller på kolonnen "Eksponeringer" for at sortere dine annoncegrupper fra dem med flest eksponeringer til dem med færrest.