Afegir o treure columnes a la taula d'estadístiques

Les columnes de la taula d'estadístiques estan dissenyades per mostrar les mètriques, dades de rendiment i actualitzacions d'estat de les campanyes, dels grups d'anuncis, dels anuncis i de les paraules clau.

En aquest article trobareu informació sobre com personalitzar la taula d'estadístiques per consultar les dades més interessants per al vostre negoci.

Instruccions

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Feu clic al menú desplegable Campanyes. Feu clic a Campanyes, Grups d'anuncis o Anuncis.
    • També podeu fer clic al menú desplegable Públics, paraules clau i contingut. A continuació, feu clic a Paraules clau de cerca.
  3. Feu clic a la icona de columnes Una foto de la icona de columnes de Google Ads que hi ha a sobre de la taula d'estadístiques.
  4. Seleccioneu Modifica les columnes al menú desplegable.
  5. Trieu les columnes que vulgueu veure a la taula. Podeu marcar o desmarcar qualsevol columna d'una categoria determinada.
  6. (Opcional) Per desar el conjunt de columnes per utilitzar-lo més endavant, feu clic al camp "Desa el conjunt de columnes (opcional)" i poseu un nom al conjunt. Les columnes desades es mostraran al menú desplegable "Modifica les columnes".
  7. Feu clic a Aplica. Si heu afegit columnes, les veureu a la taula d'estadístiques.

Consell

Un cop hàgiu afegit les columnes que us interessen, podeu fer clic al nom de qualsevol columna per ordenar-ne el contingut pel tema en qüestió. Per exemple, feu clic a la columna "Grup d'anuncis" per ordenar-ne el contingut alfabèticament pel nom dels grups d'anuncis, o bé feu clic a la columna "Impressions" per ordenar els grups d'anuncis segons el nombre d'impressions rebudes, de més a menys.