Om kontobudgetter

Kontobudgetter, som tidligere hed budgetordrer, bruges af de annoncører, der betaler via månedlig fakturering. Når du opretter et kontobudget, vælger du et bestemt beløb, som du vil bruge i løbet af en periode. Dette kan hjælpe dig med at styre dine omkostninger foruden dine gennemsnitlige daglige kampagnebudgetter.

Det kan f.eks. være, at et bureau vil tildele et fast beløb hver måned til en kundes konto. Ud over en kampagnes gennemsnitlige daglige budget kan bureauet bruge et kontobudget for at sikre, at de månedlige omkostninger ikke overskrider dette beløb for hele kontoen.

Beløb med et grønt + (plustegn) eller et rødt minus - (minustegn) foran

Dit kontobudget kan nogle gange vises med et grønt + (plustegn) eller et rødt - (minustegn) foran det. Det betyder følgende:

Grønt + (plustegn)

Et beløb kan vises med et grønt + (plustegn) i to forskellige situationer: Enten blev der anvendt en kreditjustering på din konto, eller også registrerede vi ugyldige klik, som du ikke debiteres for. I begge tilfælde er beløbet efter det grønne + det ekstra budget, du kan bruge ud over kreditjusteringerne.

Vores system beregner den del af dit budget, som ugyldige klik udgjorde. Da du ikke debiteres for ugyldige klik, føjer systemet beløbet tilbage til dit budget, så dit forbrug er det, du oprindeligt har beregnet.

Rødt - (minustegn)

Et beløb med et rødt - (minustegn) angiver et beløb, der endnu ikke er tilgængeligt til brug. Dette sker normalt, når du lige har øget dit eksisterende budget, og stigningen endnu ikke er færdigbehandlet. Budgetstatussen er midlertidig, og det røde - (minustegn) forsvinder, når det ekstra budget føjes til den tilgængelige budgetlinje.

Gennemsnitlige daglige kampagnebudgetter og dit kontobudget

Et kontobudget fungerer kun som en forbrugsgrænse på tværs af alle dine kampagner. Hvis dine samlede kampagneomkostninger når det angivne beløb i kontobudgettet før din angivne slutdato, vil alle annoncer på kontoen stoppe med at blive vist. Et kontobudget fordeler ikke dine omkostninger på dine forskellige kampagner eller inden for det angivne tidsinterval. For at gøre dette har du brug for gennemsnitlige daglige kampagnebudgetter.

Eksempel

Dette diagram viser, hvordan det gennemsnitlige daglige budget bruges i to Google Ads-kampagner.

Lad os sige, at du har en Google Ads-konto med to kampagner. Du opretter et kontobudget på 1.000 $ DKK for perioden fra 1. april til 30. april. Hvis der løber 1.000 $ på i omkostninger efter den 1. april og før den 30. april, stopper dine annoncer med at blive vist, indtil dit næste kontobudget starter.

Hvis du vil sikre dig, at de 8.000 DKK rækker til alle 30 dage i måneden, skal du se på dine gennemsnitlige daglige kampagnebudgetter. Først skal du beslutte, hvor meget du vil bruge på hver kampagne. I dette eksempel vil du bruge 3.500 DKK på kampagne nr. 1 og 2.000 DKK på kampagne nr. 2. Derefter deler du hvert beløb med 30 for at finde dit gennemsnitlige daglige budget:

1. 3.500/30 = 116,67 DKK
  2. 2.000/30 DKK = 66,67 DKK

Du tildeler kampagne nr. 1 et gennemsnitligt dagligt budget på 116,67 DKK og kampagne nr. 2 et gennemsnitligt dagligt budget på 66,67 DKK.

Husk!

• Kolonnen Budget viser dig det samlede beløb, der er blevet anmodet om eller godkendt for et budget. Hvis budgettet er ubegrænset – hvilket betyder, at alle dine Google Ads-kampagner ikke er begrænset til et bestemt beløb, men snarere de gennemsnitlige daglige budgetter, du har angivet for hver kampagne – står der Ubegrænset her.
  • Kolonnen Udgift viser dig den samlede udgift indtil videre for et budget. Dette beløb kan være højere end det beløb, der står i budgetkolonnen, hvis f.eks. der er føjet en kredit til dit budget. Under forbrug, kan du se den procentdel det brugte beløb udgør af det gældende budget.