Finn den gjennomsnittlige annonseplasseringen din

Annonseplasseringen avgjør hvor i rekkefølgen på en side annonsen din blir vist. I Google Ads-kontoen din er det enkelt å finne gjennomsnittlig annonseplassering.

I denne artikkelen forklarer vi hvordan du kan se den gjennomsnittlige plasseringen for annonsene dine.

Veiledning

Nå administrerer de fleste av brukerne kontoen sin i den nye utgaven av Google Ads. Hvis du fremdeles bruker den forrige utgaven av AdWords, velger du Forrige nedenfor. Finn ut mer

Slik finner du den gjennomsnittlige annonseplasseringen

1. Logg på AdWords-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer-fanen øverst på siden.
  3. Se etter «Gj.sn. plass.»-kolonnen i statistikktabellen. Hvis denne kolonnen ikke er oppført i tabellen, kan du legge den til ved å klikke på Kolonner i verktøyraden ovenfor statistikktabellen.
Average ad position

Du kan også klikke på Annonser- eller Søkeord-fanen for å se den gjennomsnittlige plasseringen din etter annonser eller søkeord. Du kan også segmentere dataene dine for å se hvor ofte annonsene dine er blitt vist øverst eller nederst på siden.