Finn den gjennomsnittlige annonseplasseringen din

Gjennomsnittlig plassering (gj.sn. plass.) blir fjernet i september 2019. Prosentverdiene i toppvisningsandel og absolutt toppvisningsandel gir et bedre bilde av hvor på søkesidene annonsene dine vises. Ved hjelp av disse nye beregningene kan du optimalisere annonseplasseringen. Finn ut mer.

Annonseplasseringen er rekkefølgen annonsene dine blir vist i på en side. I Google Ads-kontoen din er det enkelt å finne gjennomsnittlig annonseplassering.

I denne artikkelen forklarer vi hvordan du kan se den gjennomsnittlige plasseringen for annonsene dine.

Veiledning

Slik finner du den gjennomsnittlige annonseplasseringen

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. I sidemenyen klikker du på Kampanjer, Annonsegrupper eller Annonser og utvidelser
  3. Se etter «Gj.sn. plass.»-kolonnen i tabellen. Hvis du ikke ser denne kolonnen, klikker du på kolonneikonet og velger Endre kolonner for å legge den til.