Find din gennemsnitlige annonceposition

Annonceposition er den rækkefølge, dine annoncer vises i på en side. Du kan på din Google Ads-konto nemt og hurtigt se, hvad din gennemsnitlige annonceposition er.

Denne artikel beskriver, hvordan du ser den gennemsnitlige position for dine annoncer.

Vejledning

De fleste brugere administrerer nu deres konti via den nye Google Ads-oplevelse. Hvis du stadig bruger den forrige AdWords-oplevelse, skal du vælge Forrige nedenfor. Få flere oplysninger

Sådan finder du din gennemsnitlige annonceposition

1. Log ind på din AdWords-konto.
  2. Klik på fanen Kampagner øverst på siden.
  3. Find kolonnen "Gns. position" i statistiktabellen. Hvis du ikke kan se denne kolonne i din tabel, kan du tilføje den ved at klikke på Kolonner på værktøjslinjen over statistiktabellen.
Average ad position

Du kan også klikke på fanen Annoncer eller Søgeord for at få vist den gennemsnitlige position efter annoncer eller søgeord. Segmentér dine data, hvis du vil se, hvor ofte dine annoncer er blevet vist øverst eller nederst på siden.